Женските проблеми, които мъжете никога няма да разберат

Мъжката и женската психика се различават значително. Може би никой мъж все още не е успял напълно да разбере логиката на действията на жените и никоя жена не е казала с увереност, че знае всичко за мъжете.

Резултатите от изследването показват, че представителите на по-силния пол на човечеството все още задават няколко въпроса за природата на жената, включително:

ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА СУЕТНИ  ЗА ВЪНШНИЯ СИ ВИД?

Въпреки че всички мъже искат да видят една добре поддържана, красива и женственадама до себе си, те все още не разбират защо я има тази мания по външния вид. Как е възможно жените да могат да се възхищават на отражението си в огледалото няколко пъти на час и никога да не излизат извън прага на апартамент без грим?

ЗАЩО ЖЕНИТЕ СА ТОЛКОВА ПРИВЛЕЧЕНИ ОТ ВСИЧКИ ИЗКУСТВЕНИ НЕЩА?

Удължения на косата, гръдните имплантанти, ботоксът и други манипулации с външния вид за повечето мъже не са добре дошли изобщо. Те многократно са подчертали факта, че красотата на едно момиче трябва да бъде колкото е възможно по-естествено.

ЗАЩО ВИНАГИ ЗАКЪСНЯВАТ?

Мъжете също не разбират причините, поради които момичетата постоянно губят времето си и идват по-късно от определения час. В края на краищата, всичко, което трябва да направите е да се измиете, да срешете косата си, да се обличате и да излизате.

ЗАЩО ГОВОРЯТ С НЕДОМЛЪВКИ И ПОСЛЕ СЕ СЪРДЯТ?

Време е да признаем, че мъжете просто не разбират намеците. Следващия път кажете всичко в прав текст. Може би в този случай ще постигнете желаното.

ЗАЩО СА ТОЛКОВА ПРИВЪРЗАНИ КЪМ ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ?

Гледайки връзката на приятелката си и приятелките й, мъжът често се чуди: защо се обръщат едни към други със сладникави прякори и споделят почти всичко помежду си? В края на краищата той и приятелите му са различни.

ОТ КЪДЕ ТАКАВА ЛЮБОВ КЪМ ДРЕБНИТЕ НЕЩА?

Повечето момичета са доволни от сладките интериорни детайли: могат да стоят и да избират сапунена кутия един час, да прекарат часове да гледат снимки на интериора и да търсят перфектната комбинация от стени и мебели. Мъжете могат да изберат тапет за 15 минути, но може да останат напълно мълчаливи за сапунена кутия – те ще вземат най-практичното или първото, което видят.

ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СЕ НУЖДАЯТ ОТ РЕДОВНА ДИЕТА?

Мъжете просто не разбират защо момичетата с нормална физика винаги се ограничават с храната. Всичко е ясно за тях: ако искате да отслабнете – спортувайте. Защо да се притеснявате и да преброите калориите на всеки изяден банан?