Женски хороскоп за февруари

Месецът ще премине под влиянието на Венера и Сатурн. Планетите ще бъдат в благоприятно разположение, затова е важно да се възползваме от вибрациите им.

Жената Овен

Влиянието на Марс може да създаде известни проблеми на представителките на зодията. Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни в делата и взаимоотношенията. До 14 февруари е важно да не се поддавате на емоциите и те да ръководят решенията ви. Отдайте се на занимания, които ще ви поддържат жизнени и в добро настроение. Пасивността и зависимостта от емоциите може да попречат на плановете ви.

Жена Телец

Февруари ще премине под влиянието на Венера и няма да е най-подходящото време за себереализация. През новия месец може да бъдете изправени пред страхове и бариери. Звездите ви съветват да действате по рутинните си задължения, да изчистите дълговете, за да подготвите почвата за бъдещи победи. Февруари е месецът на фината енергийна настройка и жените Телци ще могат да повишат своята интуиция. Доверието в себе си ще ви помогне да не попадате в униние и да се възползвате максимално от възможностите на периода.

Жената Близнаци

За жените, родени под знака на Близнаци, февруари ще бъде важен месец. Влиянието на Сатурн в Козирог ще ви помогне да погледнете на познатите неща от нов ъгъл. По време на такива периоди често става очевидно, че най-добрият кандидат за любовна половинка е бил в обкръжението ни или че някаква страст може да ни донесе приходи. Всички тайни през февруари ще лежат на повърхността. Чудесен месец за онези дами, чиято работа е свързана с творчество.

Жената Рак

Внезапната промяна на енергията на Венера ще повлияе на социалния живот на Рака. Жените от този знак трябва да поддържат контакти, да установяват контакти, да помагат на роднини и да елиминират тези, които могат да им навредят. В началото на февруари може да се окажете в неприятна ситуация, която ще ви изправи пред избор. Няма да ви бъде лесно. Пазете се от клюки по ваш адрес.

Жената Лъв

Марс и Юпитер ще разкрият фантастични възможности пред вас, Лъвици. Ще имате добри възможности да увеличите приходите си, благодарение на вашите усилия. Звездите ви съветват да не разпръсквате енергията си за дреболии. Въпреки че месецът като цяло е енергийно благоприятен, бъдете нащрек. Възможни са и конфликти, не се поддавайте на провокации.

Жената Дева

През февруари жените Деви ще могат да намерят мечтаната работа или да започнат нов бизнес, който напълно отговаря не само на техните нужди, но и на тяхната същност. Месецът е подходящ за самореализация, изпълнение на желания, въплъщение на идеи и смели решения. Въпреки това не бъдете самодоволни. Намерете начин да противодействате на стреса.

Жената Везни

Влиянието на Венера в Козирог ще донесе със себе си двусмислени ситуации. От една страна ще се радвате на финансови успехи, а от друга са възможни проблеми с любимия човек. Ще се наложи да намерите компромисен вариант, да балансирате. Още в началото на месеца ще можете да вземете решения за много неща, да коригирате други, за да станете по-добри. Звездите ви предупреждават, че са възможни проблеми с емоциите, конфликти, вътрешна криза. Облекчете стреса и негативните емоции.

Жената Скорпион

През новия месец е добре да инвестирате вашата енергия в самореализация, творчество. Наградите от положените усилия няма да закъснеят. Юпитер ще ви помогне да взимате максимум от ситуациите, за да постигнете успехи. Периодът е подходящ за нови възможности, за създаване на нови контакти. Въпреки че месецът няма да ви донесе повече пари, това ще бъде компенсирано с новите възможности пред вас.

Жената Стрелец

Повече покупки, нова позиция с по-добро заплащане… Февруари ще донесе много емоции на жените Стрелци. Не забравяйте да се възползвате от всяка възможност, за да подобрите качеството си на живот. Възможни са случайни срещи с бивши партньори, обаждания от стари приятели, опити на бивши партньори да се върнат отново в живота ви. Съществува риск да се поддадете на изкушения, затова бъдете внимателни. За щастие Юпитер ще ви подкрепя.

Жената Козирог

През февруари ще трябва да покажете максимално усърдие и упорита работа. Пред вас ще се открият чудесни възможности, най-важното е да не ги пропускате поради съмнения в себе си. Възможни са сезонни депресии, неосъществяване на някои планове. Направете си план с приоритетните задачи. В края на месеца ще се радвате на повече положителни емоции в любовта и работата.

Жената Водолей

От 1 до 28 февруари, жените Водолеи ще имат късмет, благодарение на влиянието на Сатурн. Звездите ви съветват да повишите вашето влияние в работата и семейството, но без излишна агресия. Бъдете дипломатични. Като цяло месецът ще е благоприятен, но бъдете готови за непредвидими промени. Погрижете се за здравето си и си осигурете повече хармония в ежедневието. 

Жената Риби

Жените Риби трябва да използват текущия месец, за да преговарят, постигат цели и търсят съмишленици. Струва си да инвестирате време в обучения, курсове, семинари. В противен случай месецът може да премине в суматоха и проблеми. Препоръчително е да не хабите силите си напразно. Ключовият период за вас ще бъде от 1 до 14 февруари, в който ще може да осъществите част от плановете си.

Източник: az-jenata.bg