Изненадващата възраст, на която ще получите максималното удоволствие в леглото

Добрия секс не свършва, когато прехвърлите двайсетте.

Мислите ли, че сексът свършва на прехвърлянето на двайсетте? Не се отчайвайте – изследванията сочат, че вие ​​просто сте достиганли максимума си, когато става въпрос за сексуалния си живот.

Наскоро онлайн платформата Happify протави прост (но важен!) въпрос:

Кога хората правят най-добрия секс в живота си?

Резултатите може да ви изненадат. Според хората родени през 50-те и 60-те години най-добрият секс в живота им се е случил на около 40-годишна възраст и най-ваече около 46-тата година от живота им.

За съжаление, високата възраст при секса също има и значителен недостатък. Лошата новина е, че средно хората трябва да чакат 13 години след като са загубили девствеността си, преди да направят най-добрия секс в живота си. Но тук идва и добрата новина: оставяйки на страна възрастта, почти половината от всички двойки са казали, че най-добрият секс в живота им е с техния настоящ партньор. Затова избирайте своята проловинка внимателно, особено когато достигнете очакваната възраст от 46 години.

Изследването също установи, че по-възрастните двойки, които правят редовен секс, са по-щастливи от тези, които го правят по-рядко.

Това не означава, че дневната доза секс е ключът към удовлетворението от взаимоотношенията. Двойките, които правят секссредно веднъж седмично, са най-щастливи, казва Happify. А веднъж седмично е и магическият брой пъти, които трябва да правите секс, за да увеличите продължителността на живота си!