Истинското мнение на мъжете за “онези” играчки

Може би си мислиш, че мъжете приемат секс играчките за съперници в спалнята и те е страх да предложиш да си поиграете с тях?

Стига си се притеснявала!

Един достатъчно опитен в сексуално отношение мъж никога не би ревнувал от вибратор, анални топчета или клиторен стимулатор. Той би трябвало да знае, че това са просто пикантни подробности за подобряване на преживяването и оргазмите, а не повод за наранено его.

Какво НАИСТИНА мисли един мъж за секс играчките? Сега ще разберем.

1. Да, възможно е да е леко скептичен към тях в началото.

Тъй като мъжете по принцип имат по-малко опит с играчките за възрастни, възможно е в началото да изпита леко притеснение за включването на цял куп анални топчета в секс игрите ви. Или пък да „окове“ пениса си в силиконов пръстен. Приготви се да го съблазниш с идеята си и не се обезкуражавай, ако в началото се колебае. Започни с по-безобидни и малки секс играчки, преди да извадиш тежката артилерия.

2. Добре де, той може и да изпитва бегла ревност към вибратора ти.

Наясно е, че е тъпо и неоснователно да се чувства така, но не може да спре мислите да бродят из съзнанието му. На повечето представители на мъжкия пол не им пука как се възбуждаш, когато не са наоколо. Но когато се срещне очи в очи с пластмасовото „чудовище“, нищо чудно да се почувства леко заплашен. Това важи с особена сила, ако на него и без това му е трудно да те доведе до оргазъм. Естествено, това не е истинска ревност, като тази към бившия ти, например. Дълбоко в себе си той знае, че няма вибратор на света, който може да го замести.

3. От друга страна, той намира секс играчките за полезни помощници.

Обратното на предната точка – в случаите, когато се чувства малко мързелив, той няма нищо против да включи вибратора в секса. Моментът, в който осъзнае облагите от играчката е този, в който разбира, че няма нищо плашещо в нея.

4. Той не би искал да го изненадаш със секс играчка по средата на акта.

Не е най-добрата идея да сюрпризираш партньора си със секс играчка, особено ако планираш да я използваш върху него. Първо разговаряй с него, за да си сигурна, че е съгласен да експериментира.

Източник: cosmopolitan.bg