Имате ли кръст на дланта? Ето какво означава

Всички знаем, че нашите длани са отворена книга, в която можете да прочетете много невероятни и информативни неща за живота си. Повечето хора обаче нямат представа как се прави това.

Междувременно всичко тук е доста просто. Днес ще говорим за две кратки кръстосани линии, наречени кръст. Ако имате такава фигура по дланите си, тогава определено трябва да разберете какво означава и къде се намира.

Къде да намерим кръста 

Кръстовете, разположени под показалеца, средния пръст, безименния, както и под кутрето и в центъра на дланта, са важни. Формата може да бъде права и остра или едва видима и леко извита. Но линиите, които го образуват, трябва да са с еднаква дължина.

Кръст под показалеца

Тази фигура може да се намери само в спокойните хора, които се отличават с повишено наблюдение. Ако го намерите в дланта ви, животът ви ще бъде изпълнен със семейна топлина. Също така, кръст под показалеца показва, че един ден ще ви бъде дадена сериозна помощ във вашата кариера или финансова работа.

Кръстче под средния пръст

Фигурата, намираща се под средния пръст, казва, че сте много талантлив човек и то в много отношения. Кръстът ви гарантира, че можете лесно да се свързвате с всички хора – ще откриете подход към всеки. Поради факта, че лесно се адаптирате към всяка ситуация и можете да намерите влиятелни покровители, ще откриете успешна кариера. 

Под безименния

Този кръст показва, че сте много популярни сред противоположния пол. Благодарение на това не само сте в състояние да сключите много успешен брак, но и да спечелите материално благополучие за сметка на влиятелните партньори. С възможността да изберете правилните приятели ще намерите пълен и проспериращ живот. 

Кръстче под малкия пръст

Вие обръщате много голямо внимание на външния вид, не само на собствения си, но и на другите. Вие съдите хората, не по вътрешното им съдържание, а по облеклото, фигурата и лицето. Такива хора рядко са щастливи в брака. Всъщност, в семейните отношения вътрешният свят е важен, а не външен. Друго нещо, което ви отличава от останалите, е бурен темперамент и повишено либидо.

Мистичен кръст

Кръстът, разположен точно над центъра на дланта, между линията на главата и сърдечната линия, се нарича мистичен кръст.

Ако имате този знак, това означава, че имате добре развито шесто чувство. Хората с кръст в дясната или лявата длан като всичко, имат връзка с мистицизма: необичайни явления, богатство, астрология и т.н. Повечето от тях са много религиозни.

Често хората, които имат мистичен кръст в една от дланите си, стават лекари, учители, пожарникари или полицаи. Това е разбираемо: в края на краищата, те имат голямо желание да помагат на другите, те се опитват да го направят при всяка възможност. Но да забогатеят такива хора едва ли ще успеят. Много от тях са безкористни в добрите си намерения.

Имате ли кръстове на дланите си?