Идеи за модерен маникюр в светло зелено

Зеленият цвят в маникюрата е свързан с жизненост и енергия, оптимизъм и лекота.

Той олицетворява гамата на свежа трева, тропически растения и сочни узрели отвъдморски плодове. Най-често момичетата го избират само когато отиват на почивка.

Светло зелените нокти изглеждат доста предизвикателни, и те са напълно не на място по време на работа, ако работите в сферата на бизнеса. Разбира се, за творческите професии такива правила не съществуват, но въпреки това със зеления маникюр човек трябва да бъде по-внимателен.

Светло зеления лак за нокти е добър като допълнителна декорация, ако искате да излезете с оригинален летен дизайн. За отпуска и релаксация, маникюр с такива тонове ще бъде много полезен, ще ви помогне да създадете отлично настроение, да добавите ярки акценти към вашата визия.

Ако сте млада и стилна и не сте обременена с дрес код през лятото, изберете маникюр в светло зелената палитра. Смели, наситени и невероятно модерни през 2018 година.

Тези нюанси в маникюра могат да варират от класическия светло-зелен цвят на нюанси на неонов лимон. При композиране на комбинации с други тонове се комбинира с оранжево, бяло, жълто или розово. Една много необичайна, но стилна е комбинацията от зелено и черно.

Светлозеленият лак изглежда добре както на къси, така и на дълги нокти с различна форма: остра, овална, квадратна. Той е подходящ за щампи с екзотични плодове, флорални щампи, снимки на пеперуди и птици.