Ето я жената на Стоян Роянов Яя

Теменужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов, заради която той упорито отказва да докосва други жени.

Участникът в Биг Брадър призна, че преди години е изневерил на половинката си, за което се разкайва. Чудатият изпълнител провали няколко мисии в къщата и остави без храна, ток и вода останалите съквартиранти.

„Какви мисии е отказал и защо – това е извън моите интереси. За мен семейството е на първо място, то е преди всичко. Аз не гледам телевизия от 15 години и не следя участието му. От това, което чувам мога да кажа, че държанието му е много хубаво за един женен мъж. Гордея се с него“, коментира пред „България Днес“ Нуша.

Тя е убедена, че изборите, които ЯЯ прави в къщата са си негови. „В реалния живот имам уникален съпруг във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си мечтая“.

Съпругата на Роянов е илюстратор, писател, издател, учител по рисуване, инициатор на конкурс за авторски детски приказки. Шест години е живяла в САЩ, а понастоящем със Стоян и дъщеря им пребивават във Варна.

„Със Стоян сме женени от 18 години. Той е уникален не само като съпруг, но и като баща. Мога да кажа, че и аз съм уникална – нещо, което той обожава“, допълва щастливата съпруга.

Източник: hotnews.bg