Ето кой цветове в косите ще властват през 2019-та

2018-та година е към края си и вече нямаме търпение за новото начало, което ни очаква. А има ли по-добър начин да го ознаменуваме от смяната на цвета на косата, който ще ни донесе ново самочувствие и увереност.

Кой от задължителните цветове за 2019-та ще пробвате за вашата нова прическа?

Естествен цвят на косата

Дамите, които не обичат да се боядисват, ще се зарадват да разберат, че през 2019-та година на почит ще бъде естественият цвят на косата, независимо дали е тъмен, или светъл.

Хладни и тъмни оттенъци

Свикнали сме, че на мода винаги е русият цвят, но през 2019-та година тъмните оттенъци ще бъдат за предпочитане. Този цвят се препоръчва на момичета със светъл тен.

Коняк или канела

Наситеният цвят на коняк или на канела ще бъде сред водещите през 2019-та година. Трикът, който използват фризьорите, е да смесят модерните цветове с цвят тъмен шоколад.

Кремаво и медно русо

Почитателките на светлия цвят могат да избират от кремаво или медно русо. При тези цветове на преден план винаги са златистите оттенъци, които напомнят на липов мед.

Всички оттенъци на рижата коса

През последните години рижият цвят сякаш беше оставен на заден план, но през 2019-та година той отново ще бъде на мода.

Яркочервено

Добре познатият ни огнен цвят от 90-те години на миналия век отново се завръща. Разбира се, той е подходящ за наистина смели дами, които не се страхуват да бъдат дръзки.

Розово злато

Косата с цвят розово злато все още се смята за по-екстравагантен цвят. Оказва се, че през 2019-та година това ще бъде един от властващите цветове в косите. 

Патладжанени и лавандулови оттенъци

Ако искате да привличате всички погледи и да се отличавате от тълпата, то тогава тези два оттенъци на лилавия цвят са идеалното решение. Добре е да имате предвид, че ако искате цветът да се получи точно така, както си го представяте, е най-добре да се доверите на опитен колорист.

Балеаж

Любимият на много дами балеаж няма да отстъпи от мястото си и през 2019-та година. Той изглежда наистина великолепно, а друго негово предимство е, че не изисква толкова стриктна поддръжка, тъй като корените се боядисват само дължините, но не и корените.

Цвят “крем сода”

Цветът “крем сода” ще бъде сред новите попълнения в цвета на косите през 2019-та година. На пръв поглед изглежда като класически рус цвят, но всъщност представлява съчетание между бежови и златисти тонове, които се сливат.

Източник: Dama.bg