7 мисли, които минават през главата му по време на кучешката

Ето ги и тях – 7 неща, които твоят приятел си мисли по време на така съблазнителната кучешка секс поза:

1. „Беше грешка да се спрем на тази поза толкова рано.“

За много мъже/пичове/секс машини „задната прашка“ е персонален фаворит сред секс позите. Невинаги е добра идея да се започва акта с любимата поза, особено ако той не иска да свърши прекалено рано. Все едно да отидеш на концерт на любимата си банда и те да изпеят най-големия си хит в самото начало. Изведнъж, остатъка от концерта ти се струва безинтересен. Правенето на секс не е като ходенето на концерт, но предполагаме схваща идеята, нали?

2. „Това е добър момент да направя мислена снимка.“

Има моменти в живота, които никога не искаш да забравяш. Красив залез. Гладката повърхност на езеро, която розовее по изгрев. Спомен за любовта на живота ти. И неговият пенис, който влиза и излиза от теб. Важното е да цениш прекрасното си ежедневие!

3. „Трябва да си мисля за футбол.“

Старият трик „сега ще си мисля за футбол“ наистина помага, особено ако той отчаяно иска да издържи повече. Той може да си мисли за футбол или да се зачуди защо още едно време приятелите му са го посъветвали да мисли за футбол. Така де, може и да не е футболен фен, но пак съсредоточава съзнанието си върху разсейващи го мисли. Може да са конни състезания, плуване… а, не. По-добре да не е плуване, особено синхронно плуване при жени. Мисълта за изящни тела на плувкини по бански по-скоро ще ускори процеса на свършване, отколкото обратното.

4. „Аз правя секс.“

Струва си да споменем тази светла мисъл по простата причина, че все пак това е заниманието, с което е ангажиран в момента. Но има някои дейности, по време на които човек „изключва“. Никой не кара кола на дълго пътешествие, докато през цялото време си мисли „аз карам кола“. Това е „изключването“. Човек започват да го занимават други мисли. Макар той едва ли да си повтаря „аз правя секс“ отново и отново, със сигурност не „изключва“. Иначе би спрял да прави, каквото прави.

5. „Сърби ме десния крак, от вътрешната част на коляното.“

И няма начин как да го почеше, ако не извие тялото си по много странен начин. Адът е тук, на земята!

6. „Къде да си сложа ръцете?“

В икономиката съществува принципът на „железния триъгълник“. Той гласи, че стоките могат да бъдат произведени евтино, бързо или качествено – няма как да се изпълнят и трите условия едновременно. Изпълняват се само две от тях. Е, мъжът по време на кучешката е изправен пред собствения си „железен триъгълник“ – да опипва женското тяло с ръце навсякъде, да се вкопчи само в гърдите или да се настани с ръце така, че да му е удобно. За съжаление, с две ръце няма как да направи и трите неща. Точно както най-добрите икономисти си блъскат главата над принципа за „железния триъгълник“, така и той блъска своята по време на така сюблимната поза.

7. „Срамота е, че наколенките на д-р Ливайн не са секси.“

Е-е-х, как би мечтал да притежава наколенки на най-отвратително облизващия устата си лекар, познат от ТВ екрана. Но и да имаше, едва ли би посмял да ги сложи, защото те са всичко друго, но не и секси. Дилеми, дилеми…

Източник: cosmopolitan.bg