Как изглежда най-красивото момиче на света за 2018?

Малкото момиче, което в миналото носеше гордо титла на най-красивото момиче на света и сега изглежда невероятно привлекателно. 17-годишната Тилан Блондо, дъщерята на френския футболист Патрик Блондо и модният дизайнер Вероника Лубри, за пръв път се появява на страниците на популярните списания на четиригодишна възраст.

Най-красивото момиче отново зае първо място в топ 100 и миналия петък френският филмов критик Т. Кендлър, който създаде известния списък на „100-те най-красиви лица на годината“, отново отбеляза Блондо в списъка си за 2018 година.

Този път той даде на Тилан първото място. Самата тя също сподели тази новина в акаунта си в instagram, без да крие ентусиазма си за първо място. Тя написа: “Все още не мога да повярвам, че съм на първо място.”

Следвайки Тилан, второто място тази година зае китайската жена Чоу Цу-ю – певица и танцьорка. Третата позиция в рейтинга за 2018 принадлежи на модел от Израел, наречен Яел Шелбия. През 2017 г. Тилан печели второ място, като отстъпи място на филипинско-американската актриса на име Лиза Соберано. Лиза тази година се класира на четвърто място.

View this post on Instagram

📷 @veronikaloubry 🖤make up @brizio_m.u.a 🖤

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

View this post on Instagram

O

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Мислите ли, че Тилан Блондо е достойна да носи титлата на най-красивото момиче на света? Споделете мнение в коментарите.