“Паднала от небето”

“Паднала от небето” /Drop Dead Diva/ е юридически телевизионен сериал, описван като комедия-драма, стартиращ на 12 юли 2009 г. Сериалът е творение на Josh Berman и продуциран от Sony Pictures Television. Действието се развива най-вече около звездата Brooke Elliott, в ролята на Джейн, пълна, интелигентна и трудолюбива юристка, чието тяло е обитавано от душата на фотомодел.Drop Dead Diva

Младата, но повърхностна, блондинка Деб Добкинс загива при автомобилна катастрофа. След смъртта си обаче, тя не попада в рая или ада, а е върната отново на Земята, но не в сексапилното си тяло, а в това на току-що загиналата юристка Джейн Бингъм. От тук и започват и нейните изпитания – тя запазва всички свои спомени, но, като допълнение, получава и нови, които ще я превърнат в успешен и уважаван адвокат.

Въпреки първоначалния си ужас, Деб започва да разбира и значението на вътрешната красота и безкористната любов.. но дали бившето й гадже ще й отвърне със същото, без дори да подозира, че това е неговата половинка? Предстои да разберете..

 

Нека Ви запознаем и с основните персонажи в ТВ сериала „Паднала от небето”:

 

Джейн Бингъм /Brooke Elliott/Drop Dead Diva

Джейн Бингъм е пълна, но брилянтна юристка, в чието тяло се крие духа на сексапилен модел (Деб Добкинс). Още в първия сезон ще разберете дали тя ще успее да живее в настоящето, дали ще загърби стария си живот и любовта си към Грейсън.

Грейсън Кент /Jackson Hurst/

След внезапната смъртта на своята приятелка Деб, Грейсън започва работа в юридическата фирма, именно където работи и Джейн. Дали той ще се влюби в Джейн, въпреки че не знае, че душата на Деб е в нея.. Гледайте и ще разберете.

 

Drop Dead DivaСтейси Барет /April Bowlby/

Стейси е най-добрата приятелка и съквартиранта на Джейн. Тя е и единственият човек от стария живот на Деб, който знае, че тя сега обитава тялото на пълната адвокатка Джейн. Бившият модел и актриса започва и нова професия, след като изобретява нов десерт – половин торта/ половин пай.

Ким Касуел /Kate Levering/

Ким Касуел е адвокат, чието желание е да стане партнюр в юридическата кантора и е оставил малко време за своите приятели. Докато е трябвало да работи с истинската Джейн, различията в техните стилове често ги поставят в противоречие. След връзката си с адвоката, партньор, Джей Паркър, Ким научава, че е бременна.. но дали Паркър ще бъде до нея в отглеждането на тяхното дете?

 

Разбира се, има още много персонажи, с които не сме Ви запознали. Но трябва да оставим и малко загадъчност, нали? Очаквайте и 6-ти сезон, чиито снимки започнаха през октомври 2013 г.

Приятно гледане!