Джулиана Гани с гореща татуировка /Снимка/

Джулиана Гани използва ваканцията си на Филипините, за да бъде гост звезда в местна дискотека.

Собственици на заведението я поканиха да разтресе гърди на сцената в първите минути на 2019-а.

 „Имам честта да направя първото си участие извън България точно на Нова година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че дори накрай света хората ми се радват и искат да работим заедно! Дано повечето ми участия в бъдеще да бъдат на такова – Световно ниво! Честита Нова година!“, написа миската в страницата си във Фейсбук.

Красавицата споделя, че е получила оферта да подпише и едногодишен договор за участия в  Mega Dance Center, както  и в други заведения на същите собственици, като в момента обмисля предложението.

Красавицата, която се радва на романтична почивка на Филипините, заедно с любимия си Илиян Найденов, показа новата си придобивка. Джулката сподели кадри на татус, който е разположен между ней-голямата й гордост – огромните силиконови бомби.

Влюбената моделка е изписала „Naydenov’s princess“. Така Джулката за втори път показва с татуси колко е влюбена в новия мъж в живота й. Преди да влезе в шоуто „Биг Брадър“ тя си татуира две звезди разположени на двете и рамене, точно каквито има и Илиян.

Източник: hotarena.net