Джон Сина е готов да се подложи на операция, за да дари Ники Бела с дете

В епизода тази седмица на Total Bellas, Джон Сина каза, че ще направи всичко, за да има дете с Ники.

“Искам да се омъжа за теб, а връзките и бракът са особена жертва и ще ти направя тази жертва за теб. Ще ти направя дете”, каза той, докато бяха на вечеря на свещи, говорейки за връзката им.

– Но ти имаш … – каза Ники, притеснена, че той има физическа причина, за да не може да стане баща.

– Знам, физически не мога да имам деца – каза той. – Но ти казвам, че съм готов да направя операция и след това да стана татко.

Този епизод се излъчи в неделя вечер, но вероятно е заснет преди известно време, което прави хронологията леко объркваща, защото този уикенд Ники качи в Instagram на клип на живо, за да обясни, че тя и Джон са просто “добри приятели” точно сега и преминават през “труден период”. Тя също така се обърна към критиците, които предполагат, че разпадането им е фалшиво и за реклама. Тя каза, че проблемите им са реални, а не някакви медийни измислици.

По-рано през юни, сестрата на Ники – Бри каза за E! News, че двамата не са отново заедно. “Те работят върху това”, казва звездата на Total Bellas E! News. “Нуждаят се от време, наистина се нуждаят от време, за да помислят за бъдещето си и за това, което искат.”

Изглежда, че въпреки че Джон направи този жест, те все още не са се събрали отново.