Ден година храни – хоноратите на певиците за новогодишните им участия

Изразът „ден година храни” важи в пълна сила за певците. В новогодишната нощ те са ангажирани да веселят народа. А участия имат дори треторазрядните изпълнители, които през останалото време гладуват и се молят да им падне някое и друго участие – било в квартална кръчма, частно парти или събор на село.

Както обикновено, фолк бранша бе с най-силно присъствие в новогодишната нощ. Именно те прибавиха към банковата си сметка големи суми пари. В последния ден от годината всички те пеят за двоен хонорар. А ето къде посрещнаха 2019-а фолк звездите и срещу какъв хонорар извиха глас.

Ето как посрещнаха Новата година родните випове

Галена по традиция пее в семейния комплекс в Арбанаси. Нейният хонорар е 7 бона, умножен по 2 – 14 хилки. Предвид, че пее в заведението на мъжа си Галин, тя превежда единствено процента на „Пайнер”, но си купува спокойствието да празнува с него, децата и приятели. А малко преди да чукне 12 часа тя хваща микрофона и пее около час и нещо.

Нейната пряка опонентка Преслава и тази година намаза с 2 участия в Европейската столица на културата – Пловдив. Тя гушна по 15 хилядарки от всяко. Първо пяла в един от най-турзарските хотели, след което се пренесла в нощен клуб. Неотлъчно до нея бил и приятелят й Павел, а малката Паола била поверена на грижите на детегледачка.

Емануела е другата топ звезда, която уцели джакпота с две участия в столицата, а собствениците на всяко броили по 15 хилядарки. Тя и Преслава са звездите, които са изкарали най-много парса от новогодишната нощ.

Десислава и Кали имаха по две участия в Банско. Първата взе общо 20 хиляди, а втората близо 15. В Пловдив участие още имала и Джена, която успяла и да празнува преди това със семейството на мъжа си Атанас Стоев-младши. Тя прибавила към банковата си сметка 10 хилядарки. С 4 отгоре може да се похвали Анелия, която посрещна 2019-а в изискан хотелски комплекс на Св. св. Константин и Елена.

В София участия имаха Борис Дали и Константин. Първият си стиснал ръцете със собствениците на клуба за малко по-малко от 8 бона, докато Коцето се навил срещу почти 14 хилядарки.

Във Велинград пяха Глория и Ивана срещу хонорар от по 10 бона. Те останали още няколко дни там, за да съберат сили за нова усърдна работа. Камелия и Илиян също се озоваха в спа столицата на Балканите, където извиха глас срещу 8 хилядарки. Тази година Мария реши също да се труди на този празник и пя в столична дискотека срещу малко по-малко от Камелия. Преди това празнува не с голямата си любов, за която не спира да говори, а с майка си.

Има и такива, които не ламтят за пари.

Или пък са си хванали богати любовници и нямат нужда от допълнителни приходи. За поредна Нова година Галин отказва да работи, за да може да празнува с приятели.

Емилия също предпочете да бъде при децата и съпругът си. Жорж Башур категорично изявил желанието си да бъде на празника с нея, след като на Коледа не им се отвори такава възможност покрай трите участия на фолкгърлата.

Младата надежда на „Пайнер” Джулия празнува с новия си приятел Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от „София ден и нощ”. Двамата се събраха с приятели в София и вечерта мина без работен ангажимент за нея. Яница също решила да си почива, вместо да зъзне с микрофон в ръка на някой площад.

Източник: show.blitz.bg