Чували ли сте за ритуала “Чаша разтопена вода” и как той сбъдва желанията?

Като малки деца, всички изцяло вярваме в чудеса, ритуали и изпълнения на желания. Но това се случва само в момента, когато имаме нужда от нещо. Децата могат да бъдат разбрани и не могат да бъдат съдени строго. Няма лошо да се надяваме на чудо, но също трябва да помним, че проблемите няма да се решат сами. Въпреки това, за точно за онези чудати хора, които вярват в чудеса, имаме един ритуал, който ще ви помогне да изпълните желанието, което имате.

Какви желания са неизпълними?

Веднага трябва да забравите за желанието да стане по-високи с двадесет сантиметра или да получи виза САЩ. Трябва да изберете онези желания, които са наистина необходими, за да помогнете за решаването на неотложния проблем. Това е важно. Обяснете защо. Ако сте направили предварително невъзможно желание и то естествено няма да се сбъдне, тогава можете да изгубите вяра в чудеса и в собствената си сила.

В какво се състои ритуалът “Чаша вода”?

Всички действия са прости и ясни. За ритуала е необходима чаша разтопена вода. Къде да го вземете? Вземете контейнер с вода и го поставете във фризера. След като замръзне, трябва да извадите и да оставите водата да се разтопи. Когато започне да се размразява, трябва да изчакате, докато остане малък слой лед. Той трябва да бъде изхвърлен.

Какво следва?

Преди лягане излейте тази течност в чаша и изпийте около половината от нея. В същото време си кажете вълшебната фраза: “Имам нужда от помощ при решаването на проблем.” След това поставете чашата на нощното шкафче и я покрийте с чиста хартия. Веднага щом се събудите, повторете всички тези стъпки и изпийте водата. В рамките на седмица проблемите ще изчезнат.

Ритуална техника

За да се увеличи ефективността на магията, се препоръчва чашата да се държи с двете ръце. Ритуалът работи само веднъж с даден проблем. Но когато вашият проблем е решен и се появи друг, то всичко това може да се повтори. Можете да направите пожелания с помощта на вода.

Но тук има детайли. Необходимо е да формулирате желанията ясно и кратко, в противен случай можете да получите обратния ефект. За да придобиете увереност във вашите способности, трябва да напишете тези желания върху листа и да покриете чашата с него. И скоро желанията ще бъдат изпълнени. Можете да вярвате в това или не, но великата сила на самовнушението наистина върши чудеса.

Ето един пример, поставете евтин червен хайвер върху плоча и до него празна кутия от такъв с най-високо качество. Човек, който е опитал фалшив деликатес, ще го възхвали с ентусиазъм. Не вярвате ли? Проведете подобен експеримент.