Candice Swanepoel

CandiceCandice Swanepoel е южноафрикански модел, известен най-вече с работата си с Victoria’s secret. Родена на 20 октомври 1988 г., през 2012 г. Forbes я обявява за 10-тия най-печеливш модел. Израстнала в Южна Африка, във ферма, прекарва детството си, заобиколена от любовта, природата и семейството си. Още като малко момиче, иска да направи нещо различно, нещо, от което лично тя и семейството й ще се гордеят.

На 15 години учи в колежа Св.Анна, девически пансион, където получава и доброто си образование. Но още от ранна възраст усеща страстта си към модата и красотата. И ето, че светът й е на път да се промени драстично, след като получава работа като модел и обикаля цяла Европа. А е само на 16 години.

След две години, пътуваща между Париж, Милано, Лондон и Южна Африка, взима решение да се премести в Ню Йорк, където да работи, като модел, на пълно работно време. Отказва се от нормалния тийнейджърски живот и своето семейство, за да преследва една невероятна своя мечта. За радост среща много уникални и специални хора, които й помагат по пътя, както на професионалната й кариера, така и в личните й взаимоотношения. Намирането на истински приятели й помага да остане все така истински и земен човек.Candice Swanepoel Angel

След преместването й в Ню Йорк, не след дълго, Victoria’s secret я взема под големите си разперени криле. С помощта на семейството си от модели, стилисти и дизайнери, продължава да израства и да се учи все един ден. Не след дълго, Victoria’s secret й дава възможността да види съвсем различна страна от модния подиум. Не само, че показва красивите и модерни продукти, тя се превръща и в част от голямата модна икона. С помощта на невероятни фотографи, Candice успява да покаже своята артистична и различна страна, да изрази искрената си любов към това, което прави.

След като започва кариерата си буквално от нищото, тя всеки ден благодари на хората, дали й тази възможностCandice Swanepoel Swarovski

Candice Swanepoel се е снимала за кориците на Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Ocsean Drive, както и в реклами на Nike, Disel, Tom Ford, Swarovski, Ralph Lauren, Versace. Дефилирала е на модния подиум за Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana, Michael Kors, Donna Karan, Giambattista Valli, Jason Wu, Prabal Gurung, Rag & Bone, Oscar de la Renta, Fendi, Chanel, Elie Saab и много други. Както казахме, от 2007 г. участва в Модното шоу на Victoria’s secret, но през 2010 г. става един от ангелите на марката. На 12 август 2010 г. отваря собствен магазин от веригата в канадския град Edmonton.