Бъдете в крак с модата: 10 от най-модерните цветове на есен 2018

За да се справят със сезоните, модерните жени трябва да следват не само актуалните стилове, тяхната текстура, правилата за комбинацията, но и действителните цветове на сезоните.

Цветовата палитра на есента на 2018 г. е изключително богата: естествените, дълбоките тонове и цветните, необичайни нюанси ще бъдат от значение за идния сезон . Помислете за 10-те най-модерни цвята на сезона според експертите на Pantone.

ЧЕРВЕНА КРУША

Този цвят има дълбок тон с червеникав нюанс. Той заема водещо място в популярността в колекциите от есента-зимата 2018/2019. Той върви добре с черни неща или дрехи от други цветове от есенно-зимната палитра.

МАЛИНОВ МАК

По-светъл тон в сравнение с предишния. Ефектно изглежда в образа на общия външен вид, в комбинация с ярки акценти или с дълбоки и тъмни тонове.

МЪГЛЯВО СИНЬО

По-спокоен и нежен цвят. Изглежда добре самостоятелно, както и в комбинация с едно докосване на “червената круша”.

ЖЪЛТО

Типичен есенен цвят: умерено наситено и светло, успешно комбиниран със светли и тъмни тонове.

МАСЛИНА

Заглушен и оригинален, подчертава индивидуалността и нежния вкус на собственика си. В есенната визия, модните дизайнери препоръчват да се съчетава маслина с бяло или светло сиво.

ОРАНЖЕВО

Друг горещ есенен цвят. Изглежда страхотно както моно, така и в комбинация с черно, маслинено и цвета на “червената круша”.

УЛТРАВИОЛЕТОВ

Нестандартните и блестящи цветове се връщат бързо към модата. Все повече и повече дизайнери в новите си колекции облечени залагат на неонови лилави нотки. Благоприятно комбиниран с много цветове и създава незабравими образи.

ВЕНЧЕЛИСТЧЕ НА МИНЗУХАР

Мекият нюанс на лавандула идеално освежава визията и я прави много интересна и оригинална. Обърнете внимание на овърсайз моделите и комбинирайте със спокойните и леки детайли на дрехите.

БЛЕДО ЖЪЛТО

Студено жълто със светлозелен нюанс бързо стана модерно през пролетния сезон и до днес е актуално. То е съчетано с тъмни цветове – черно, синьо, бургундско и също със светли тонове – бежово, бяло.

ИЗУМРУДЕНО

 Тъмно изумрудено, като оперението на мексиканския пернат кецал. Той се комбинира с цветовете “червена круша”, маслинено, черно, бежово и бледо жълто.