Боби Ръгбиста: Имал съм забежка със Златка многократно

Веднага след излизането си от къщата на Големия брат Боби Ръгбиста обясни в студиото на „На кафе”, че е имал ”многократна забежка със Златка”.

Той бе категоричен, че не става дума за еднократна любовна среща, завършила със секс, а за връзка с плеймейтката, която го обидила жестоко, като заявила, че не го помни. Във вчерашния епизод Златка се оказа в небрано лозе, като бе попитана директно от Боби за естеството на тяхната връзка.

В типичния си стил тя започна да шикалкави, обяснявайки че не иска публично да дискутира въпроса, но така само вбеси сегашното си гадже Благой. Той започна да троши къщата и Големият брат трябваше спешно да с намеси.

Златка бе привикана в изповедалнята и помолена да спре гневния изблик на любимия си. Боби призна пък, че в последното време все по-често се връща у нас от Скандинавието, където живее с Никита, заради баща си. Родителят му се бори с рак на гърлото и се нуждае от помощ при химиотерапията. Ръгбистът не издържа и избухна в сълзи, когато започна да разказва как рухнал баща му след мъчителната терапия.