Благой заплаши майката на децата му: Само да изляза, направо ще й изкъртя муцуната!

Мнимата бременност на Златка Райкова е била по договор с „Биг Брадър“.

Моделката се уговорила с продукцията да лъже, че цикълът й закъснява, с единствената цел да предизвика интерес към себе си в шоуто. Все още се шушука, че хонорарът за влизането на плеймейтката и Джизъса е 300 000 лева, а от продукцията се възползвали от всички възможности, за да им създават клюки и интриги, за да бъде оправдана и сумата.

Продуцентите решили, че няколко теста за бременност са добър трик за вдигане на рейтинга, който тази година е рекордно нисък. Всичко около фалшивата тревога за бременност било предварително измислено, режисирано, че дори и репетирано.

Познатите й знаят, че темата с майчинството не я вълнува.

Благо пък има вече три деца и не държи да става баща и на четвърто. Дори изглеждаше искрено щастлив, когато научи, че тестът на Златка е отрицателен.

Още повече, че по всичко личи, че Джизъса има супер влошена комуникация с майката на първите си две деца – Христина Витанова. В снощната мисия той силно се надяваше да се чуе с малчуганите, но получи обаждане само от майка си. Той я попита как са наследниците му, на което тя отговори, че не изобщо не ги е чувала.

След разговора им, естествено последваха и просташки коментари между Благо и Златка.

Казах ти, че няма да ми даде децата. Сега само да изляза направо ще й изкъртя муцуната“, изцепи се Благой за майката на децата си в изблик на ярост. За да не остане по-назад, Райкова също грабна шепа кал и хвърли по Христина: „Не са дали децата, това е станало… Да ги чуе… То злобата…“, изсъска плеймейтката и повече не се чу от думите й или самата тя ги прекъсна.

Златка повтаря същата грешка от предното си изказване, че Витанова е зла.

Така и не усеща, че не е в позицията, която й позволява да се бърка в чуждите отношения. Дори не съумява да си замълчи, без да подклажда допълнително огъня. След тези коментари със сигурност положението на Благой ще се влоши още повече, а потърпевш няма да бъде само той, но и децата. Никой не проявява разбиране към решението на Витанова, че за Йоана и Давид не е полезно да бъдат въвличани в социален експеримент като „Биг Брадър“, който в последните години е скандален, комерсиализиран и посредствен, а в опозоряването и на този сезон  ВИП двойката Райкова и Георгиев също има огромен принос.

Източник: hotarena.net