Бившият съпруг на Меган Маркъл се сгоди

Само седмици след кралската сватба, бившият съпруг на Меган Маркъл, Тревър Енгелсън, е готов отново да надене халката.

Той е в дългогодишна връзка с приятелка си – диетоложка Трейси Кюрланд.

41-годишният продуцент на филми й предложи брак в петък, 1 юни, в Напа, Калифорния, съобщи репортер на “Us Weekly“.

Двойката отбеляза новината в Instagram, като сподели сладка снимка,показваща лявата ръка на Кюрланд и диамантеният годежен пръстен, който Енгелсън й е дал. Той съобщи, че е надписал под снимката: “Най-щастливият човек, когото познавам, е готов за парти!” Неговия профил обаче е заключен, така че повечето хора не могат да видят добра новина.

Енгелсън и Кюрланд съобщават, че се срещат от три години, като връзката им е започнала през ноември 2017 г., по времето, когато Мегън и принц Хари обявиха годежа си.

Енгелсън изглежда наистина щастлив с Кюрланд и според изявленията му е преодолял Мегън много трудно. Той и сегашната херцогиня са били женени за две години, от 2011 до 2013 г., но са били заедно от много по-дълго – от 2004 г.

“Раздялата с Меган удари Тревър доста силно, той преживя тежко времето след развода и стана още по-лошо, когато Меган се събра с Хари миналата година”, казва източник за “Sun”, след като новината за кралския годеж се разпространи. Трябваше отново да го изживее – този път публично. Не беше от добрите разводи и имаше чувства от двете страни. Сега той се отдръпна и нещата изглеждат чудесно за него. Той има нова жена в живота си и кариерата му процъфтява. “

Източник през 2017 г. съобщава, че отношенията между Меган и Енгелсън страдат от класическия холивудски проблем: разстоянието. “Бракът на Тревър и Меган се срина, когато тя се премести в Торонто, където са заснети “Костюмари”, това беше голямото разстояние, което ги раздели”, споделя източникът.