9 трика със сутиена, които малко момичета знаят

Сутиенът е един от най-важнните елементи в гардероба на всяка жена. Той е с нас почти всеки ден, а нашето настроение и самочувствие зависи от него.

Modernitta събра някои съвети как да се чувствате комфортно, докато носите това парче бельо и го използвате в най-голяма степен.

Не позволявайте на сутиена се изхлузи

Сутиени без презрамки се плъзгат върху стомаха ви или лошо поддържат гърдите ви и това наистина е досадно. Прикрепете презрамките към задната част на сутиена, прекарайте ги под гърдите си и ги закрепете на гърба от другата страна. Сега вашият сутиен ще остане на място, каквото и да правите.

Тайната на перфектното повдигане

Тази техника е чудесна за излизане или за снимки. Залепете самозалепващите се чашки диагонално, вместо в обичайното хоризонтално положение – от долната страна и отстрани на всяка гърда.

Ако презрамките претриват кожата ви

Прикрепете специални силиконови подложки към презрамките, което няма да им позволи да търкат кожата ви. Най-общо, триещите се презрамки са знак, че  сутиена е опънат и целият товар отива на презрамките.

Направете рокля без презрамки по-удобна

Избирането на правилния сутиен за рокля без презрамки, особено за такава с гол гръб, не е лесно. Отличен избор е да се отреже предната част на сутиена и да се пришие направо към роклята.

Как да регулирате презрамките

Запомнете: оптималната стегнатост е, когато можете да се поберат два пръста, поставени един над друг под презрамката на рамото ви. Сега регулирането на презрамките е лесно!

За повдигане на гърдите

Ако сутиенът ви е опънат и държи гърдите ви лошо или просто искате по-голямо повдигане, кръстосайте презрамките отзад.

Как да подобрим дантеления сутиен

Това бельо изглежда изискано и е удобно и меко, защото няма подплънки и еластични елементи. Но все пак не дава на гърдите ни никакъв обем. За да разрешите този проблем, поставете вложките за чаши от банския ви. Можете да ги закрепите с лепяща лента за облекло.

Ако имате пропуски

Добре известен проблем сред дамите с големи гърди. За да не ги излагате на показ, затегнете ръбовете на ризата между копчетата с двустранна лепяща лента, направена за дрехи.

Удобен начин за съхраняване на сутиени

Чудесен начин да съхранявате сутиените си е да използвате обикновена закачалка. По този начин те няма да загубят формата си и винаги ще бъдат на разположение.