9 неща, които мъжете тайно не харесват във фелациото

Както можеш да предположиш, мъжете обожават всички (или почти) всички сексуални активности, които една жена е готова да им предложи. Фелациото не прави изключение.

Но има няколко неща, свързани с получаването на орална любов, които притесняват мъжете. Виж кои са те:

1. Когато той без да иска те предупреди, че свършва, но всъщност му остава още доста.

За него е изключително притеснително да е сигурен, че оргазмът ще се случи след няколко секунди, да го каже на партньорката, тя да впрегне всички си сили и… всичко да се окаже фалшива тревога. Все едно да кажеш на маратонец, че ей сега ще пресече финалната линия, а да му остават още 10 км. тичане.

2. Когато не те предупреди навреме, че всеки момент ще свърши.

Подранилото предупреждение действително е повод за тревога. Но закъснялото води до куп проблеми. В най-добрия случай, жената спира да върши каквото там върши с език и ръце точно преди оргазма на мъжа и целият материал отива в носа й. В най-лошия случай… е, тогава мацката може да откаже да прави свирки поне за месец.

3. Когато те предупреди, че свършва и ти изпускаш пениса му, все едно е горещ картоф.

Хей, това е пенис, който ще еякулира след няколко секунди, не бомба със закъснител! Ако толкова много се плашиш от „фонтана“, който може всеки миг да те опръска, поне покрий атрибута му с ръка, не го изпускай рязко – плашещо и неприятно е. Да не говорим, че ако го изпуснеш, рискуваш спермата да попадне къде ли не, включително навсякъде из стаята.

4. Когато се притеснява за вида на гениталиите си.

Понякога, дори по средата на най-разгорещена орална сесия, мъжкият ум може да се отнесе. А когато се отнесе, в съзнанието изникват странни въпроси като „Как ли миришат топките му според другите хора?“ Ето въпрос, който може да преследва мъжа до края на дните му.

5. Когато се чуди дали не му отнема твърде дълго време да свърши.

Помисли ли си го веднъж, мъжът се затваря в омагьосан кръг. Започва да се чуди дали не си се изморила твърде много, защо не е дори близо до оргазъм, дали е изморен, какви са причините… Всички тези отровни мисли в главата му отдалечават свършването все повече и повече, а мислите продължават да жужат в главата му като пчели в кошер. Развръзката остава неясна…

6. Когато стигне до оргазъм преди теб.

Цялата работа е, че след като му направиш една невероятна, спираща дъха свирка, той ще трябва да си почине известно време. Тоест, няма да може да прави секс веднага и да накара и теб да свършиш. Дали това е най-тъжното нещо, което може да се случи на пениса му? Не. Дали това, че не може да прави секс веднага ще натъжи мъжа? Да.

7. Когато се притеснява какво си мислиш ти.

Ако той усети, че не си особено ентусиазирана от това, което вършиш в момента, той може да се стресира, че не ти доставя удоволствие. Ето защо е хубаво да кажеш предварително искаш или не искаш да му правиш свирка точно в момента. За него е по-добре да го правиш с душа и сърце, отколкото и на двамата да не ви е кеф (така де, на него ще му бъде, но не пълен).

8. Когато несръчно се опитва да ти дава гласови инструкции, а всъщност е на ръба на оргазма.

Да се опитва да говори по време на орална любов, когато всеки момент ще свърши, е все едно да се опитва да си отвори очите по време на кихане. Невъзможно и потенциално опасно. Не си заслужава, дори целта му е да ти даде инструкции какво да направиш по-добре.

9. ЗЪБИ.

Болката, предполагаме, е нетърпима. Да включиш, без да искаш или нарочно зъбите си в оралната любов е най-лошото, което можеш да направиш. Той ще се почувства все едно току-що са му дали парче шоколадова торта, но после са му я откраднали с удар в стомаха.

Източник: cosmopolitan.bg