9 Модни съвети от Меган Маркъл, които могат да бъдат полезни на всички жени

Меган Маркъл стана член на кралското семейство през май 2018 г., а модният й стил се промени много, тъй като кралския етикет е доста строг.

Но Меган винаги е имала добър вкус и външността й винаги е била красива и елегантна. В тази статия сме събрали някои модни съвети от Меган, които могат да бъдат полезни за всички жени.

Сигурни сме, че този кралски облик не отнемат твърде много време и усилия.

9. Маркирайте тена на кожата си

Обикновено виждаме Меган да носи бежови или рокли в бледи цветове. Това не е изненадващо, тъй като тези цветове подчертават по-тъмния й тон на кожата.

За да превърнете тонуса на кожата в предимство, трябва да разберете типа на цвета си. Момичетата с тъмна кожа се препоръчват да носят дрехи в телесни цветове,каки, марсала и ярко жълти цветове. Ако тонът на кожата ви е по-светъл, ще бъдете по-добре в смарагдови и тъмносини цветове или студени пастелни тонове.

8. Подчертайте ключиците си

Дрехите, които показват ключицата са добър избор за мода, ако не обичате да носите врязано деколте, но все пак искате да привлечете погледите. Тези дрехи изглеждат наистина женствени и кралски. Между другото, те са удобни, така че да можете да вдигнете ръцете си и т.н.

7. Скрийте всички несъвършенства на тялото

Меган има доста тесни бедра и малки гърди, но знае как да ги използва в своя полза. Например, една рокля с странична подплата прави бедрата й да изглеждат по-широки, а роклята с двойи подплънки прави гърдите да изглеждат малко по-големи.

Няколко слоя плат и акцент в цвят визуално могат да увеличат и размера на гърдите ви. Онези, които имат противоположния проблем, се препоръчват да носят блузи и топове без копчета, дълги блейзъри и дълги деколта.

6. Изберете чорапогащите правилно

Чорапогащите могат или да унищожат визията ви, или да я направят още по-изтънчена. Меган обикновено носи чорапогащи в същия цвят като роклята си.

Разбира се, този метод няма да работи с червена или розова рокля. Такива чорапогащи ще изглеждат странни и вероятно ще предизвикат смущение. Тлесни цветове, чорапогащи в същия тон като кожата ще ви накарат да изглеждате по-елегантно.

Въпреки че дукесата има по-тъмен тон на кожата, този метод работи много добре.

5. Не пренебрегвайте обемистите дрехи

Дрехите в по голям размер са изключително популярни, но едва ли можем да си представим член на кралското семейство да ги носи. Независимо от това, понякога Меган нарушава правилата и облича широка риза. Разбира се, тя я комбинира с класически панталони и шапка. Смятаме, че изглежда страхотно!

4. Изберете перфектните панталони

Един класически костюм с панталони може да ви помогне във всяка ситуация: дали е бизнес среща или празник. Просто трябва да намерите подходящи аксесоари и да избегнете носенето на сако.

3. Не се страхувайте да носите аксесоари

Дори ако носите прекрасна рокля, не избягвайте аксесоарите: те наистина могат да направят цялостния ви вид по-добър.

Меган често носи очила (въпреки че членовете на кралското семейство обикновено не носят). Тя перфектно съчетава този аксесоар с шапки и рокли.

2. Научете се да комбинирате цветовете на аксесоарите и дрехите

Дукесата на Съсекс обича да носи големи чанти и винаги избира цветове, които ще изглеждат добре с роклята или костюма й. Тъмнозелената рокля и кафява чанта са перфектният пример за това.

За да изберете цветовете на аксесоарите в гардероба си, трябва да научите какви цветове могат да бъдат комбинирани.

1. Подчертайте кръста си

Дори и да нямате фигура тип пясъчен часовник, пак можете да подчертаете талията си. Меган обикновено се обръща към колани и широки поли за помощ. Тези акценти, заедно с видимата ключица, я карат да изглежда по-женствена и по-крехка, дори ако носи рокля от деним.