8 неща, които задължително трябва да знаете, ако сте влюбени в Дева

Разкриваме цялата истина за представителите на този зодиакален знак.

1. Девите са свръх чувствителни

Що се отнася до чувствата им, важно е да бъдете много внимателни. Девите искат да бъдат чути. Те искат да разберете техните чувства. Ако пренебрегнете Девата и нарастващото напрежение, тогава един ден те ще станат експлозивни.

2. Девите ценят истината.

По-добре е да им кажете всичко веднага. И обяснете какво имате предвид. Те не играят игрички. Не крият емоциите си от другите, мразят интригите и манипулациите. Те са открити и изискват откритост от другите.

3. Те обичат реда

Девите изискват ред и чистота. Ето защо поставяйте тези приоритети на първо място. Ако оставяш боклук след себе си, където и да се виждаш, бъди готов да срещнеш грубостта на Девата. Разбира се, не можете да покриете всичките им абсурдни стандарти на чистота, но поне определено си заслужава да опитате. Те ще забележи усилията ви и ще ги оценят.

4. Те обичат да се поглезят.

Девите знаят как да се поглезят. В същото време те могат да се грижат и за другите. Следователно, съвсем логично е, че ако една Дева постоянно ви дава куп подаръци, тогава той / тя ще изисква същото за себе си. Уверете се, че се грижите за тях, както те за вас.

5. Те знаят как да използват интуицията си.

Девата е невъзможно бъде излъгана. Следователно, най-правилната стратегия за справяне с тях е винаги да казвате истината. Без значение колко е трудно и неприятно. Девите ценят откровеност. Когато видят, че сте искрени с тях, те ще бъдат спокойни с вас.

6. Те са работохолици.

Девите се гордеят с работата си повече от всичко друго. Хората от този знак разбират по-добре от другите, че няма печалба без болка. Те дават много за кариерата си и обикновено имат нулева толерантност към бездомните и тези, които “живеят напразно”.

7. Девите се нуждаят от пространство.

Понякога хората, родени под този знак изглежда малко дръпнати. Но това е само защото те се нуждаят от малко по-лично пространство, отколкото повечето другите хора. Дайте им го! Когато те са готови да се измъкнат от “черупката”, ще можете да оцените тяхната приятелска атмосфера и откритост.

8. Девите – творчески хора.

И това е най-важното нещо. Девата обича само онези, които могат да се сметнат за техни почитатели. Те се нуждаят от подкрепа повече от други. Първо, защото винаги се опитват да следват абсурдно високи стандарти. На второ място, защото те често страдат от съмнение. Ако искате да изградите приятни отношения с Девата, трябва да сте готови да станете техни фенове.