8 неща, които можете да научите за някой от една целувка

Според някои проучвания средно статистическата жена целува около 15 мъже, има 2 дългосрочни взаимоотношения и най-малко два пъти преживява раздели, преди да се срещне с “еднствения” и да се омъжи за него.

Всъщност първата целувка, предлага малко разбиране за вашите бъдещи взаимоотношения, тъй като може да разкрие много повече за партньора и чувствата му към вас, отколкото можете да предположите.

Направихме списък с 8 неща, които можете лесно да научите за партньора си, след като споделите първа си целувка.

8. Има ли химия между вас и вашия партньор?

Не можете да сложите химията в думи. Това е нещо, което просто чувствате, когато го изпитате от първа ръка. Когато устните ви докоснат устните на партньора ви, желаете ли  мигът да продължи вечно или искате да приключи възможно най-скоро? Дори ако партньорът ви не е най-добрият целувач в света, ако имате чувство за силна връзка с него, това е страхотен знак.

Ако обаче се почувствате разочаровани след целувката и няма искри между вас, вероятно това няма да се промени. Химията не идва и не си отива, тя трябва да е там от самото начало.

7. Вашият партньор ще бъде ли добър в леглото?

Обикновено се смята, че първата целувка може да ви разкаже много за вашите бъдещи отношения, включително въпроси, свързани със секса. Всъщност, голяма част от техниката, използвана по време на първата целувка, се прилага по-късно в спалнята, така че лесно можете да решите дали секса с партньора ви действително ще си заслужава.

Трябва да обърнете внимание не само на устните на партньора си, но трябва да почувствате ръцете му, как те се движат, кои части от тялото ви предпочитат да галят и т.н. Ръцете се докосват, телата се навеждат, краката се преплитат – всичко това създава допълнителна връзка между двамата. И ако вашият партньор ангажира цялото си тяло, когато се целува, е по-вероятно те да направи същото и в леглото.

6. Вашият партньор достатъчно уверен ли е?

Начинът, по който партньорът Ви стига до първата целувка, всъщност може да показва нивото на доверие. Дали се държи нервно преди да се наведе към теб? Опитват ли се да насилят целувката? Дали вашият приятел влиза в целувката с високо вдигната глава? Дали приятелката ви отговаря, като я прегърнаете?

Увереният човек знае какво прави и не съжалява за действията си. Така че, ако се чувствате уверени, когато целувате партньора си и знаете, че те се чувстват по същия начин, това вероятно е връзката, която търсите.

5. Партньорът ви се грижи ли за себе си?

Въпреки че може да звучи съвсем очевидно, почти никой не обръща внимание на хигиената на партньора си по време на първата целувка. Въпреки това, тя всъщност може да разкрие много за отношението им към вас.

Дали дъха им е като дъвка от мента? Носят ли парфюм? Дали са взели душ предварително? Ако е така, имате късмет, защото партньорът ви се интересува от Вашето мнение.

В противен случай, не се забивайте в илюзията, че се е случило само веднъж. Дори и да не сте планирали да се целувате, партньорът ви трябва да е добре запознат с правилата за лична хигиена. Така че, ако смятате, че дори не са си измили зъбите, те със сигурност няма да се занимават с употребата на вода за уста за бъдещи целувки.

4. Вашият партньор добър слушател ли е?

Когато се целувате, не можете да обясните на партньора си какво търсите с думи. Така че тук, езикът на тялото Ви играе наистина важна роля. Основният трик е да проверите дали вашият партньор може да проследи вашето предложение. Например, ако не харесвате играта на езика и му показвате, да не го прави, той трябва да спрете да настоявате и да се приспособявате към ритъма си.

Във всеки акт на целуване, ние изпращаме десетки микро-знаци, предупреждавайки човека колко силно може да натисне или кога да се дръпне назад. Ако вашият партньор чете езика на тялото ви, това може да е добър знак! Означава, че той или тя всъщност обръща внимание на вашите нужди и е готов да направи някои малки жертви заради връзката ви.

3. Колко сериозни ще бъдат вашите отношения?

Очевидно, ако някой ви целува, той или тя потвърждава тяхното привличане към вас. Това обаче не е непременен знак за сериозни намерения. Само защото вашият партньор е привлечен от вас, не означава, че те са изяснили какъв вид взаимоотношения ги интересуват.

Има някои показатели, за които си струва да помислите след първата си целувка. Например, беше ли просто първа целувка или нещо повече? Чувствате ли, че вашият партньор е забавил целувката за да се наслади или е бързал?

Не забравяйте и за вашите чувства. Тази целувка ли очаквахте или искахте повече? Започнахте ли да мечтаете за вашето бъдеще заедно? Или може би не можете да си представите да живеете с този човек под един покрив? Трябва да отговорите на всички тези въпроси, за да изясните и вашите намерения.

2. Вашият партньор прибързва ли с нещата?

Първата целувка може да ви покаже и ако вашият партньор е прекалено бурен или не. Ако сте забелязали, че вашият партньор се опитва да ви целуне в долната част на тялото ви, поставя езика си в ухото ви или се стреми да премести ръката си на ризата ви, най-вероятно те искат само да спят с вас.

Когато вашият партньор не разбира езика на тялото ви и ви кара да направите нещо, което не ви е удобно, дори и след като сте изяснили, че не искате, това е знак за наистина лош старт. Очевидно този човек не знае колко е важно да бъдеш търпелив и просто не можеш да се наслади на това, което има в момента.

1. Вашият партньор оценява ли ви?

Начинът, по който вашият партньор се отнася към вас веднага след първата ви целувка, е важен при определянето на отношението ви към вас. Просто погледнете тяхната реакция.

Дали те се отдръпват от целувката, изглеждайки щастливи, че им позволихте да докоснат скъпоценните ви устни? След това усмихва ли се? Дали очите им са блестящи и очакват ли нещо повече?

Положителните отговори на всички тези въпроси означават, че партньорът ви наистина е развълнуван, че е точно там с вас. Така че е вероятно да сте намерили правилния човек, който ще ви уважава и ще оцени всеки момент, който ще прекарате заедно.

Каква беше първата ти целувка? Кажете ни вашите истории в коментарите!