7 знака, че не познавате партньора си

Взаимоотношенията не са само сладки моменти, прекарани заедно, хванати за ръце. 

Те също са решения на различни проблеми, опит на повтарящи се кризи и постоянна работа върху себе си. Често сме толкова страстни за нашия партньор, че буквално спираме да забелязваме недостатъци и съмнителни моменти. Впоследствие този феномен може да доведе до разочароващ резултат и да съжалява за направения избор.

Преди да преминете с връзката на по-сериозно ниво, трябва да се запознаете с партньора си. Психолозите споделиха редица признаци, които показват, че все още не познавате любимия си добре:

НЕ СТЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ СЪС СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ МУ.

Ако човека не иска да ви запознае със своите близки, въпреки че сте се срещнали с него повече от шест месеца, това означава, че все още не е сериозен за вашата връзка. Най-добрият знак е липсата на запознансто с любимите приятели.

НЕ ЗНАЕШ НИЩО ЗА МИНАЛОТО МУ

Спомените са най-ценното нещо, което всеки от нас има. В тях ние посвещаваме само най-близките хора, които могат да споделят с нас чувствата на щастие или скръб. Ако някой от партньорите не иска да ви посвещава на миналото си и със сигурност не се опитва да разговаря сърдечно за действия, извършени по-рано, той не иска да ви позволи да се доближавате. 

НЕ ЗНАЕТЕ КАКВА Е КРИЗАТА В ОТНОШЕНИЯТА

Ако от познаването си не сте имали възможност да видите как човек може да решава проблемите, които възникват в една връзка, не е нужно да вземате сериозни решения и да прехвърляте комуникацията на ново ниво. Сериозни проблеми, конфликти и други трудни ситуации винаги показват истинското лице на хората около вас. 

НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО ЗА РАБОТАТА И ДОХОДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК

Финансовите въпроси в семейството трябва да бъдат обсъдени. Ако сте започнали да живеете заедно, но все още не знаете от къде вашият любим взима парите си и какво прави на работа, това не е добър знак. Наблюдавайте и връзката на партньора с парите, дали той знае как да ги харчи разумно и не показва алчност.

НИКОГА НЕ СТЕ ОБСЪЖДАЛИ ГЛОБАЛНИ ПРОБЛЕМИ.

В отношенията е важно да знаем не само характера и интересите един на друг, но и да имаме ясна представа за мирогледа на партньора. Как се отнася до абортите, миграцията, изневерите, осиновяването, религиозните въпроси? Такива моменти помагат да се опознае човек по-добре и да разберете действията му.

ТОЙ НЕ ТЕ ПОЗНАВА ДОБРЕ

Ако сте разстроени и депресирани от нещо и той ви предоставя всякакъв вид подкрепа и се опитва да ви развесели, връзката може да се счита за щастлива. Ако той се опитва да ви избягва, когато имате нужда от него, и се позовава на някакъв спешен бизнес, виждайки, че имате проблеми, помислете дали имате нужда от такъв човек до вас.