7 съвета как да изглеждате модерни тази есен

За да изглеждате скъпо и перфектно, не е нужно да харчите огромна сума пари и да се обличате с маркови неща.

Понякога е достатъчно да имате универсален гардероб и да го допълвате с няколко модерни акценти. Стилистите споделиха списък с неща през есента, с които всяка визия ще стане модерна и интересна:

ОСТРИ ОБУВКИ

Острите ботуши или обувки правят крака по-женствен и изтънчен и вървят добре както с панталони, така и с поли. Най-популярната тази есен ще бъде обувките с остър връх.

КОПРИНА

Грешка е да се приеме, че леките копринени изделия трябва да се носят само през топлите сезони. Обърнете внимание нашироките компринени блузи, които седят перфектно с кожени панталони.

ВИСОКА ГОРНА ЧАСТ НА ВРАТА

Топли пуловери и пуловери с високо поло не губят популярност. Те дават представа за елегантност и изтънченост и изгодно подчертават дължината на врата.

ЛЕКИ ДРЕХИ

С пристигането на есента всички се опитват да се обличат в тъмни и мрачни дрехи, но напразно. Този сезон стилистите препоръчват да се обърне внимание на пастелните и бежовите нюанси. Снежно белите неща също ще изглеждат добре.

ИЗЯЩНИ БИЖУТА

За непринуден вид, опитайте да изберете минималистични, но оригинални декорации. Те са подходящи за всеки случай и успешно подчертават елегантността и женствеността на собственика си.

ВЕЛУР

Един от любимите материали на всички модни гурута. Този сезон всичко е от значение: палта, якета, шапчици и дори суетни поли. Обърнете внимание на продуктите от типични есенни цветове: марсала, горчица, каки или светло кафяво.

ТЪМНИТЕ ДЪНКИ

Дънките в тъмни нюанси изглеждат привлекателни и интересни. Тесни, прави, с висока талия – изберете модел, базиран на вида на вашата фигура, но предпочитайте плътните тъкани. Това не само изглежда по-скъпо, но и не се замразяват в студения сезон.