7 цвята за коса, които ще бъдат модерни през следващата година

Нова година е идеалното време за промяна на цвета на косата.

През 2018 г. луксозни розови, яркочервени и студени пепеляви нюанси са на модерни, но стилистите смятат, че през 2019 г. популярността им ще намалее значително. Мястото им ще бъде взето с нови оригинални цветове.

Представяме на вашето внимание 7 уникални нюанса, които определено ще станат модерни през следващата година.

Кестен и злато

Цветът кестен отдавна е станал класически. Но през 2019 г. стилистите предлагат опресняване на лицето, което прави златна рамка. Това оригинално изображение вече е успяло да опита Миранда Кер. И изглежда страхотно!

Синьо черно

Някои популярни нюанси остават в модата в продължение на много години. Перфектният пример е синьо-черно. Богат и наситен, колкото повече блести, толкова по-добре. Поддържането на цвета в перфектно състояние е доста трудно, така че снабдявайте с овлажнители, ако все ще го избирате.

Пепеляво сиво

Ако искате да изберете тъмен, студен цвят, но черният ви е подходящ, обърнете внимание на пепеляво сивото. В този случай светлата боя се нанася само на краищата. Корените остават черни. Много удобно, ако естественият цвят е тъмен. В този случай, често не трябва да се боядисват корените на косата.

Розов пастел

Този цвят е подходящ за млади момичета, които обичат хората да им обръщат внимание. И въпреки че пастелните нюанси бяха популярни през 2018 г., те ще запазят интереса си през 2019 г. Не ви харесва розово? Сменете го със синьо, лавандула или оранжево.

Естествена блондинка

През последните години платиновата блондинка беше на върха на популярността, но сега постепенно губи почва. Естествеността отново навлизат в модата, поради което все по-често момичетата избират за себе си златисти топли нюанси, които правят косата им свежа и здрава.

Шоколад и мед

През 2018 г. в модата има ярки огнени нюанси. През 2019 г. те ще бъдат заменени от по-сдържани шоколадови и медни цветове, които могат да се комбинират. Например оставяйте кафяви корени на косата, като правите само отделни медени кичури.

Светъл мед

Този цвят е идеален, ако търсите среда между естествени блондинки и медено русото. В същото време този цвят изглежда не само стилен, но и естествен.