6 типа жени, за които мъжете не искат да се оженят

Момичетата често прекарват време в мислене за това за какво мъжете мечтаят.

Многобройни проучвания, проведени сред мъжете, разкриха 6 вида жени, с които момчетата не искат да имат нищо общо.

Ръководителка

Тя му напомня на строга майка, която се стреми да направи детето си по-добро, като постоянно го възпитава. Такива жени се отнасят към своите мъже като към някакъв вид проект, който трябва да се модернизира.

Представителите на по-силния пол обикновено са главата на семейството – това е тяхната природа, затова такива жени само плашат потенциалните кандидати, в резултат на което имат много малка вероятност да станат съпруги.

Дама с багаж

Такова момиче все още носи багажа на предишни връзки, въпреки броя на годините, които са изминали от тяхното завършване. Изреченията й често започват с думите “последният ми приятел / съпруг”. Често тези жени започват да сравняват сегашния си с бившия си приятел. Както знаете, момчетата не толерират конкуренцията, особено когато тя е провокирана от приятелката.

Лепката

Такава жена няма живот без мъжа си и очаква от него да се чувства по същия начин. Това отблъсква всичките му приятели и го кара да изостави всичките си хобита, които не можете да споделите заедно.

С такова поведение жената силно дразни мъжа, което не води до нищо добро.

Дъщерята

Тя търси мъж, който ще разреши всичките й проблеми и тя ще бъде много обидена, ако не можете да направите това, а след това ще се разплаче. В допълнение, такава жена очаква мъжа да осигури същото материално ниво, което е осигурявал баща й. Привикнала е, че всички проблеми за нея ще бъдат решени от мъж – баща й.

Клюкарката

Тя е жена, която взема приятеля си за една от приятелите си. Тези момичета не разбират, че начинът, по който са се държали с приятелки, не е подходящ за общуване с мъже. Тя обича да изтъква недостатъци у други жени, приятели и дори родителите си. Такава жена очаква, че мъжът ще бъде на нейно пълно разположение, а когато разбере, че това съвсем не е така, тя е покосена от истинска емоционална драма.

Дъщеря на майката

Тя не е в състояние да взема самостоятелни решения при никакви обстоятелства. В повече или по-малко спорна ситуация тя трябва да се консултира с майка си. Мъжете са много изненадани, когато случайно чуват част от телефонния разговор на една жена, те я чуват да разказва на майка си всички интимни подробности за тяхната романтична връзка. Често тези момичета имат взаимозависими взаимоотношения с майките си или са отглеждани от много нарцистични родители, които наказват всякакви опити на дъщеря й да покаже лична индивидуалност и независимост.