6 неща, които никога да не правите заради мъж

Да обичаш не е забранено, да се жертваш заради любимия – само в строго изключителни ситуации!

Ние ви разкриваме нещата, които никога да не правите за един мъж, ако имате намерение да останете с него за дълго време и да бъдете безкрайно щастливи.

Да помагаме финансово

Тук не става дума за еднократна финансова помощ. А за мъжете, които не успяват да се задържат на една работа и постоянно сменят професията си и работното място. Проблемът е, че ако свикнете да давате големи суми на възлюбения, рано или късно това няма да завърши добре.

Подаряване на скъпи подаръци

Опита да спечелите мъж с пари, най-вероятно няма да доведе до успех – напротив, скъпите подаръци, могат да го отблъснат, особено ако са по-луксоозни, отколкото той може да си позволи. Ако пък случите на някой безскрупулен представител на силния пол, любовта може да се превърне в използване.

Жал

Ако мъжът ви плаче, потупайте го по рамото, но ако той продължава да рони сълзи и след това – купете избраната от вас пелена. Странно, в действителност тези съвети наистина работят. Не и в такъв мащаб, разбира се. Проблемът е, че за разлика от нашата половина на човечеството, мъжете не изпитват чувство на любов и състраданието към себе си. Нашият проблем е, че винаги ни се струва, че оплакванията са знак за дълбока връзка, защото вие, нещастни и самотни, го измъквате от дълбините на отчаянието. Спомнете си за Малка русалка – тя спаси принца, а той се ожени за друга!

Думите “Казах ти”

Дори и да сте права сто пъти. Дори ако сте права милион пъти и сте го предупредили, предупредихте го и казахте, че сте права, но той не ви се довери. Няма нищо по-провокативно от фраза “ти казах”. Първо по-умна си него, и второ предупедила си го. Бъдете сигурна, че сега вашият любим вероятно ще бъде обиден, освен това – най-вероятно в близко бъдеще той ще ви помни като неговата досадна грешка.

Отказ от личен живот и кариера

Перфектна домакиня… Дали това е вашето призвание? Помислете си сериозно дали сте готова да загърбите собствения си ливот и да се отдадете изцяло на семейството. И когато му омръзне да ви гледа с вързана коса, с мръсна престилка, яхнала прахосмукачката – бъдете сигурна че друга ще спечели вниманието му.

Същото важи и за вашето лично време, интимно пространство. Ако сте женени, това не означава, че трябва да изоставите вашите приятели, работа и други приятни неща, които ви харесват. Напротив, колкото по-разнообразен и по-пълен е животът ви извън семейството, толкова повече ще бъдете привлечени от вашата половинака. Отново, не забравяйте – във всичко има мярка.

Промяна на външния вид

Да, разбира се, ние жените, страстно обичаме промяната. Ако днес се радваме, че сме брюнетки, възможно е, утре да решим да се дегизира като блондинки, червенокоси и дори да добавим някои сини или розови кичури, всички в границите на нормалното. Ако, обаче, той настоява за такава промяна? Ще отрежете ли косата си, за да доволен той? Ако това е вашия човек, той ще ви приеме такава каквато сте.