5 септември – една прекрасна сряда

Един прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила.

До 13 ч.  ще се създават благоприятни възможности, връзките ще се подобряват, ще има разбирателство в общуването. Нарастват и жизнените сили и се засилва мотивацията за действие.

От 13-17 ч. настава време на лекота в действията и активиране на интуицията и въображението.

Ако усетите леко напрежение и необходимост от прилагане на допълнителни усилия и необходимост да се изчака даден процес да се развие, да знаете че е временно, не губете кураж и надежда.

Можете да се заемем с лечебно гладуване, с повишаваме своята духовност. В този ден всички хора трябва да се чистят от шлаки – духовни и физически.

На 5 септември имен ден имат Захари и Елисавета, а също така и производните Зарко, Светлозар, Светлозара, Ели, Елза, Изабела, Хари.

Това е времето в което се повишава емоционалната чувствителност, трябва да бъдем много внимателни, толерантни и тактични със семействата си.
Повишената ни чувствителност и сантименталност, ще бъдат обърнати към въпросите на бита, и нашето ежедневие. Доста дълбоко ще се впуснем в размисли, за наболели въпроси в семейството, рода и традициите ни.

Това е прекрасно време за решаване на всякакви такива въпроси, свързани с дома ни. Възможно е да станем обидчиви, раними и емоционално неустойчиви. Искаме и ще търсим грижата около себе си. На моменти можем да се впуснем в спомените от миналото си, където сме преживели хубави моменти с нашите родители, деца и внуци.

Отдайте се на тази емоция и не я спирайте, имате нужда от нея, от време на време.