5 неща, който най-силно дразнят мъжете

Жените винаги и навсякъде се чувстват свободни да говорят за това, което не харесват в мъжете. Но по-силният пол се опитва да не говори за пропуските и недостатъците на жените, въпреки че много от нещата биха били от полза за дамите. След провеждане на проучване на отговорите на мъжете, психолозите идентифицираха пет неща, които най-много дразнят мъжете при жените.

Излишните козметични продукти по лицето

Безцветния гланц е обикновено привлекателен и подходящ за почти всички случаи. Що се отнася до грима, ключът към успеха е само леко да подчертае красотата, опитвайки се да запази естествения вид колкото е възможно повече. Повечето мъже обичат жените им да изглеждат естествено.

Споменаването на бившия

Постоянно говорим за бившия с настоящия си партньор е напълно погрешно. Това са напълно различни хора. Трябва да разберете, че не всички мъже са еднакви. За да постигнете стабилност във вашите текущи отношения, трябва да се откажете от миналото си! Престанете да давате като пример бившия. Освен това, разговорът за него с партньора ви може в крайна сметка да го накара да се чувства несигурен или просто да го подразни.

Използване на груб език

Използването на сурови думи изобщо не е в полза на нежния пол. Без значение колко много ви обича човек, ако използвате всички видове проклятия в речника си, той със сигурност ще се издразни.

Бебешки глас

Много жени са убедени, че мъжете ги считат за сладки, когато една жена говори с детински глас, ажте в действителност мразят това. Разбира се, някои мъже може да харесат това, но повечето от тях са не са очаровани от това лигавене. Мъжете обичат умни и зрели жени, които могат да станат пълноправни партньори.

Носенето на впити дрехи

Някои жени наистина вярват, че носенето на плътно прилепнали дрехи ще ги направи по-привлекателни за мъжете. Разбира се, ако една жена има перфектно тяло, тогава такива дрехи подчертават нейната сексуалност. Но ако тялото ви е далеч от идеалното, не трябва да носите плътно прилепнали неща, така мислят повечето мъже.