5 горещи пози за забавления под душа

Със сигурност по филмите сте се нагледала на сцени, в които мъж и жена влизат в банята и започват да правят страхотен секс. Ако си мислите, че вече сте достатъчно голяма, за да си играете в банята, допускате огромна грешка!

Единственото, което трябва да направите, е да смените любимите си играчки. И ако като малка сте се къпала със сладки гумени патенца, сега може да се позабавлявате в банята със стегнатото и изгарящо от възбуда тяло на партньора си! Повярвайте, под душа можете не само да се къпете, но и да се отдадете на мръсен разврат!

Успяхме ли да ви изкушим? Ако вече нямате търпение да се впуснете в това ново преживяване, ще ви бъдем максимално полезни и ще ви посочим най-подходящите пози, които ще ви донесат разтърсваща наслада.

Орален секс

Топлата вода, която се стича по гърба ви и оралните ласки, с които ви дарява партньорът ви – какво по-хубаво от това? Оралният секс под душа е идеален за тези, които обикновено гледат на тази част от любовната игра с отвращение. С водата можете да се измиете и да направите секса много по-приятен.

Кучешката в изправено положение

Това е най-добрата поза, когато става въпрос за вагинален секс в банята. Тя е не само проста за изпълнение, но и дава възможност на мъжа да докосва половинката си. В тази поза той може да насапунисва тялото ви, което ще ви дари с още по-разтърсваща наслада.   

Жената застава с гръб към партньора си, опира ръце в стената за по-голяма опора и разтваря краката си, за да може мъжът да проникне в нея. За да заемете още по-удобна позиция, можете да се наклоните така, че дупето ви да се надигне. Така ще го улесните с проникването, а той ще може да стимулира G точката ви. 

Жената е върху мъжа

При тази поза водеща е жената. Тя контролира и ритъма, и дълбочината на проникването, а мъжът получава възможност да се възхищава на партньорката си, да гали гърдите или задните й части, или да стимулира клитора й.

Тук обаче ще ви е нужна вана. Мъжът сяда на ръба й, а след проникването жената го обяздва.

Поза лотос във ваната

Тази поза е много възбуждаща, но за съжаление може да се практикува само във вана. Топлата вода не само ще ви възбуди, но и ще направи усещанията много по-ярки. В поза лотос ще бъдете един срещу друг, което означава, че можете да гледате партньора си, да се целувате и галите в еднакъв ритъм. 

Мъжът сяда във ваната и разтваря краката си. Жената сяда отгоре, на колената му. Може да сложи краката си до хълбоците му или да го обвие с тях. Или пък на рамената на партньора си. Последното изисква малко повече гъвкавост от момичето и сили от страна на мъжа, но пък си заслужава!

В изправено положение  

Тази поза е за всички любители на по-екстремния секс. Под душа тя може да е изключително еротична, но и много опасна за онези, които не са в добра форма.  

Жената застава до стената, мъжът я повдига. Тя обхваща талията му с крака, а ръцете си обвива около врата му. 

Източник: jenata.blitz.bg