5 често срещани грешки, които много жени допускат при избора на бельо

Често предлагаме съвети и трикове за носенето на бельо, а много жени много добре владеят това изкуство. Въпреки това, много жени продължават да правят едни и същи грешки, като дискредитират външния си вид.

Днес решихме да анализираме 5-те най-често срещани грешки, които много жени правят при избора на бельо. Прочетете тази статия и се опитайте да спрете да правите тези смущаващи грешки!

1. Еротично бельо под обичайните тоалети

Еротично бельо трябва да се носи само на определено място: спалнята. В други случаи, на работното място или в университета, това трябва да се избягва. В ежедневието предпочетете комфорта на памучното бельо. То все още е доста стилно, но практично!

2. Бяло бельо под прозрачи дрехи

Много жени са убедени, че белите сутиени са перфектно съчетани с прозрачни, леки блузи. Но те грешат! Белия сутиен се вижда под светлите дрехи. Въпреки това, ако обичате светли дрехи и не можете да живеете без тях, изберете бельо в телесен цвят.

3. Релефно дамско бельо с дантели под тесни дрехи

Дантелените сутиени са напълно видими под тесни тениски или прилепнали тоалети. За да избегнете тези неудобни ситуации, носете бельо с прости извивки.

4. Видимо бельо

Никой не трябва да вижда вашето бельо. Ако носите рокля с гол гръб, никой не трябва да вижда лентата на сутиена ви. В този случай имате само две възможности: или да избягвате рокли от този тип, или да ги носите без сутиен.

Що се отнася до топовете с отворени рамене, силно се препоръчва да изберете сутиен без презрамки, а не такъв със силиконови!

5. Неправилен избор на бельо

Важно е да изберете правилния размер на бельото си по две причини. Първо, точното бельо, което отговарят на вашето тяло, няма да навреди на здравето ви. На второ място, такова бельо ще скрие недостатъците на вашата фигура.

А вие, какви грешки правите в това отношение?