30-дневен план за тренировка за трансформиране на дупето

Когато става въпрос за укрепване на бедрата, първото нещо, което идва на ум, е клековете.

Ако наистина искате да направите задните си части да изглежда стегнати, можете да участвате в това интересно предизвикателство с нас. Това е тест е за волята ви и желанието да получите чудесни задни части, който се състои само от 30 дни. Само помислете – ще ви е необходим само един месец, за да получите дупето, за което винаги сте мечтали.

Ние ви предлагаме истинско предизвикателство, състоящо се от 30 дни от различни клякания, след което ще се втурнете в магазина, за да си купите фантастичен чифт дънкови къси панталони, в които да се похвалите. Ще ви отнеме един месец, за да стегнете дупето си и да подсилите краката си.

1. Основен клек

Просто е. Поставете краката си на ширината на раменете. Клякайте колкото се може до край, опитвайки се да не се подпирате с ръцете си на коленете. Не забравяйте да отпуснете тежестта на петите си, така че със сигурност да напрегнете задните си части.

2. Удари с ритник

Правете основен клек, ритайте във въздуха всеки път, когато се изправите от клека. Сменяйте краката всеки път.

3. Сумо клек и неговата вариация

Разтворете краката си по-широко от раменете. Клякайте колкото е възможно по-ниско, дръжте гърба си изправен и не се подпирайте на коленете си.

Алтернативен вариант е да спуснете ръцете си на пода, когато клякате, след това бавно вдигнете ръцете си, очертавайки кръг. Когато се изправите от клека, вдигнете тялото си на петите.

5. Клек със подскок

Извършете основното клякане. Щом се изправяте от клека, подскочете.

6. Тесен клек

Съберете краката си един до друг и клякайте възможно най-ниско.

7. Клек с наклон назад

Стойте изправени. Поставете левия си крак зад десния си крак и направете клек. След това стете с левия си крак настрани, преместете десния крак зад лявата си страна и отново клякайте.

8. Клек настрани

Направете основно клякане и останете в положение, когато сте полу приклекнали. Преместете левия си крак настрани и докоснете пода с пета. Повторете от другата страна.

9. Клякане с подскок и тясна позиция

Стойте изправени със събрани крака. По време на скока, раздалечете краката си (малко по-широки от ширината на рамената) и се спуснете надолу в клек. Когато се изправите, пак съберете краката си.

Как поддържате тялото си в добра форма?