15 артикула, които ще бъдат супер модерни тази есен

Лятото свършва и сега е най-доброто време да помислите за закупуване на нови дрехи за вашия гардероб.

Но за да не допуснем грешка е много важно да знаем кои дрехи ще бъдат модерни тази есен.

Modernitta направи компилация от дрехи, които трябва да купите, за да изглеждат модерни, когато настъпи студеното време.

Карирани дрехи

Класическият кариран принт все още е много популярен. Въпреки това, можете да носите само една карирана дреха в даден момент. Например, можете да носите пола или яке, или можете да създадете нов облик и да носите карирана рокля. Що се отнася до цветовете, изберете монохромни за есента или дълбоки нюанси на сиво, зелено и червено.

Туид дрехи

Много хора избягват туид дрехи, защото мислят, че тази тъкан ги прави стари. За да предотвратите прекалено формалното обличане на туида, можете да го смесвате с основното облекло от вашия гардероб като обикновена тениска, маратонки или дънки.

Широки панталони

Тесните панталони са заменени с широките модели. В магазините сега можете да намерите огромно разнообразие от различни стилове като камбанки, панталони с ивици и палазо, които са особено модерни в момента. Те са тесни на бедрата и по-широки в краищата. Широките панталони са доста удобни, тъй като можете да се движите по-лесно. И ако замените маратонките си с по-елегантни обувки, можете да получите вечерен тоалет.

Пелерини

Леопардови принтове

Ресни

Миди поли

Лога

Големи размери дрехи

Кожени рокли

Широки рамене

Ярки пуловери

Високи ботуши

“Космически” елементи

Мини поли