13 неща, които мъжете никога не биха признали на жените

Казват, че всяка жена е мистерия. Но какво ще кажете за мъжете? Те също имат тайни, за които момичетата дори не предполагат.

Modernitta състави списък на 13-те неща, които никой мъж никога няма да ви каже.

“Обичаме уверените мацки”

Работата е там, че мъжете възприемат жените, както самите те се възприемат. Ето защо един мъж би предпочел да избере едно харизматично, но закръглено момиче пред някой топ модел с въпросителни около нея, когато става въпрос за доверие. Трудно е да се повярва, но увереността в себе си прави жената много по-физически привлекателна.

“Как изглеждаш е важно за мен”

Мъжете не се интересуват дали любимите им се обличат модерно или не. Всеки от тях иска да види жената, които обича, в стил “интелигентно секси”, където имиджа й е елегантен и секси, но лишен от вулгарност. Помнете, че мъжете обичат с очите си.

“Не знам как да го направя”

“Да бъдеш мъж” в очите на една жена е много важно за мъжа. Ето защо мъжете поемат някаква работа, дори ако не са сигурни в успеха си. Те трябва да са силни и умни пред тяхната дама, независимо дали имат някаква представа как да ремонтират сешоара.

“Чувстваме се изгубени, когато задавате подвеждащи въпроси”

Жените обичат да задават въпроси като “Дебела ли съм?” докато правят тъжно личице, но запазват изгарящия поглед. Думите не могат да изразят колко мъжете мразят да отговарят на тези въпроси. Ако роклята прави момичето да изглежда по-едро, момчето ще забележи, но пак ще отговори с комплимент.

“Не мога да си го позволя”

Мъжете винаги се конкурират и това не е тайна. Пиейки в един бар, те се сравняват с приятелите си и мразят приемането на неуспехи. Мъжа просто не може да каже на приятелката си, че не може да си позволи нещо.

“Ревнувам”

Мъжете не са тези, които изразяват своите чувства открито, и когато някой от тях вижда приятелката си да флиртува с друг мъж, той няма да издаде емоцията си. Повярвай ни, макар че вътре в него всичко бушува.

“Харесвам сестра/приятелката ти”

Това е просто: ако мислите, че вашата приятелка или сестра е супер секси, вашият човек също няма да пропусне да забележи това. Той ще я хареса и ще мисли за нея, макар че никога няма да го каже на глас, разбира се. Глупаво е да мислиш, че любовта ти го прави сляп за други момичета.

“Изследваме ви”

Дами, ако някой ви покани на ресторант, не бързайте да изберете сватбена рокля. Лекия флирт, шегите и усмивките са само знак, че той се интересува от теб, а не че е твой, завинаги.

“Харесваме комплиментите”

Традиция е комплиментите обикновено да се правят от мъже, но те също така обичат и да ги получават. Те се нуждаят от думи на привързаност и топли погледи, колкото и ние жените и тези малки неща могат да променят всичко. Мъжете искат да разберат, че не са изгубили времето си да изберат подходящото облекло, преди да се срещнат с вас.

“Харесваме момичешките неща”

Да, точно така: дори ноктите и гладката кожа са признаци, че мъжът се грижи за себе си, а жените харесват това. Мъжете също обичат да гледат женските телевизионни предавания само за да се отпуснат. Те просто го прикриват добре.

“Страх ме е”

Мъжът не трябва да говори за страховете си, нали? Но всеки има фобии и това е нормално. Мъжете няма да ви кажат, че се страхуват от тъмнината или паяците, за да не покажат своята слабост. Но бъдете готови да бъдете тази, която да удари хлебарката с чехъла, докато той се крие.

“Аз съм майстор по криене на чувствата”

Кулминацията на романтичния филм, който кара всяко момиче да се насълзи, може да засегне един мъж по същия начин. Единствената разлика е, че той ще каже грубо, че гледаш някакви глупости и ще си изтрие очите.

“Никога не си тръгваме без причина”

Един мъж никога няма да те напусне, ако се интересува от теб. Той не прави нищо без причина. И ако напусне някой, с който се чувства добре, не може да направи това веднага – такова момиче има специално място в сърцето му.

Това са само няколко неща, които нашите мъже се страхуват да кажат на глас, но достатъчно е да разбере, че сърцето им се нуждае от любов, колкото и нашето.