11 души, които искат да приличат на своите идоли

Всички личности, включително измислени, имат последователи и почитатели.

Но някои хора са готови да предприемат най-драстичните мерки, за да изглеждат като техните възхитителни идоли.

Например аржентинецът Фран Мариано изхарчил почти 220 паунда, за да изглежда почти като любимия си певец; Швейцарският американски модел Pixee Fox не се поколеба да премахне 6 ребра, за да получи тънка талия като Jessica Rabbit.

Сравнявнихме снимки на известни личности с техните идоли и стигнахме до извода, че някои от тях наистина могат да направят шоу катодвойници.

11. Меган Фокс – Клаудия Аленде

Кой от тези двете е истинската Меган Фокс? Този с шапката. Объркахте ли се от приликата им? Ние също. Изглежда бразилският модел Клаудия Аленде изглежда по-скоро като Меган, отколкото самата актриса. Ето още един любопитен факт: Клаудия има повече от 2 милиона последователи в Instagram, които са два пъти повече от тези на Меган Фокс.

10. Мадона – Адам Гуера

На Адам Гуера от Лос Анджелис й отне 12 години, за да постигне желанието си да изглежда като известната поп икона. Каза, че всичко си заслужава. Той се превръща в един от най-известните от всички двойници на Мадона и е редовна звезда на шоуто на Venus D-Lite.

9. Рики Мартин – Фран Мариано

Аржентинецът Фран Мариано се опитва да постигне целта си от няколко години – иска да изглежда като известния певец Рики Мартин. За да направи това, Фран загуби много килограми. Ето как изглеждаше преди трансформацията му (снимка долу).

Трудно е да се повярва, че той тежи почти 172 кг. през 2011 г. Фран участва в шоуто, наречено Cuestión de Peso, където му помогнаха да се справи със загубата на тегло.

8. Кайли Дженър – Амира Буулег

Най-малката сестра Кардашиан – Кайли Дженър – има своя Instagram двойничка от Франция. Нейното име е Амира Буулег. Тя е на 16 години, живее в Париж и казва, че хората я гледат, сякаш са я виждали някъде. Точно като Кайли, Амира обича козметиката и се надява, че някой ден ще може да пусне своя собствена козметична марка.

7. Супермен – Хърбърт Чавес

Фенът на Супермен от Филипините, Хърбърт Чавес, претърпя 26 операции, за да се превърне в героя от комиксите. Той е събирал фигурки на Супермен от 4-годишен, надявайки се, че той ще бъде като него, някой ден. Мечтата му се сбъдна, когато той навърши 37 години, след много усилия. Хърбърт е сигурен, че всичко си заслужава.

6. Анджелина Джоли – Челси Марр

Британката, Челси Марр, е преживяла много от гадните интернет тролове, поради сходството си с Анджелина Джоли. Онлайн тормоза беше една от основните причини, поради които Челси трябваше да прекрати кариерата си на модел и да работи като актриса “двойничка”. Тя призна, че въпреки всички негативни коментари, тя е доволна от себе си и приликата с Анджелина.

5. Хълк – Ромарио Дос Сантос Алвес

Бразилският културист смята, че издутите мускули не са достатъчни, за да изглеждат като неговият любим герой – “Хълк”. Ето защо Ромарио реши да направи синтетични инжекции, за да може ръцете му да изглеждат по-големи. За съжаление, неговият експеримент би могъл да има трагичен край, ако не бяха лекарите, които го спасиха от ампутация.

4. Риана – Рене Кюджур

Както се оказва, Индия има свой модел “Риана” Рене Киюр, който наистина се гордее с приликата с певицата. Тя дори има профил в Instagram под подобно име badgalrene, докато е Rihanna’s badgalriri. Сходството им наистина помогна на Рене. Работата е там, че хората в Индия предпочитат модели с по-лек тон на кожата, а момичетата с по-тъмна кожа обикновено изпитват трудности да намерят работа като модели.

Никой в Индия не може да отрече факта, че Риана е много привлекателна жена, затова Рене използва приликата си с певицата, за да разшири възприятието за красота в индийското общество. За съжаление, тази страна има много предразсъдъци. Снимките на тъмнокожите модели обикновено се ретушират, за да изглеждат по-бели.

3. Леонардо Ди Каприо – Конрад Аннеруд

Шведският скейтбордист и модел, Конрад Аннеруд, прилича много на младия Ди Каприо, и може лесно да го изиграе в биографичен филм. Въпреки това, Леонардо и Конрад изглеждат подобни на една известна историческа личност – Владимир Ленин.

2. Ким Кардашиан – Камила Осман

Ким има много копия, но Камила Осман от Канада определено е най-известната. Според Камила никога не е искала да изглежда точно като Ким, то просто се е получило така. Тя също така участва в заснемането на един от епизодите на Keeping Up with the Kardashians и Ким публикува сайтовете си на своя Twitter. Не можете да кажете кой кой е на тази снимка.

1. Джесика Рабит, Малката русалка, и други герои – Pixee Fox

Шведският модел от Лас Вегас, Pixee Fox, прилича на няколко героя на Дисни наведнъж. С лице към камерата – тя е Джесика Рабит, стояща в профил – тя е Малката русалка.

Тя промени формата на тялото, лицето си и дори премахна 6 ребра, за да има тънка талия като принцеса на Дисни.

Какво мислите за хора, готови да прекосят линията, за да изглеждат като техните идоли? Споделете вашето мнение с нас в коментарите.