10 плажни тенденции, на които да кажете “Сбогом”

Вече сме в средата на лятото, което означава, че е време да изровите банските си от дълбините на вашия гардероб и да се отправите към плажа.

Въпреки това, трябва да запомните, че плажната мода се променя точно като всяка друга мода.

Обединихме някои анти-тенденции в плажната мода, така че да изглеждате красиво край морето.

Триъгълни бански костюми

Тези неопренови бански костюми от Triangl с черен контур и разпознаваем “Т” бяха много популярни в продължение на няколко сезона. Много от марките неуспешно са копирали този дизайн. Честно казано, има твърде много от тези бански костюми на плажа тези дни.

Въпреки популярното вярване, Triangl вече не произвежда такива бански костюми, но копията му все още могат да бъдат купени навсякъде. Вместо бански костюми Triangl, кадифените бански са изключително модерни днес.

Парео

Пареотата излизат от модата въпреки факта, че те са много удобно покритие на плажа, което може да скрие несъвършенствата на тялото.

За да ги заменят, дизайнерите препоръчват да се носят леки памучни рокли, ризи или дантелени туники.

Бански с ефект на ленти

Бански с ефект нанарязани ленти, предлага различни ефекти ластици, колани и презрамки, подчертаващи несъвършенствата на фигурата и създават грозни линии на изгаряне от слънцето.

Целите бански костюми с цветни или полярични отпечатъци стават наистина модерни и скоро ще заменят стилът на банските с ленти.

Ярки бански костюми в неонови цветове

Изключително ярките бански костюми бяха модерни преди няколко сезона. Сега, модата призовава за по-естествени цветове. Така че, нека да избягваме ярките, лъскави бански костюми и да ги заровим дълбоко в гардероба.

Изберете бански костюми с цветни щампи или едноцветни бански костюми. Те изглеждат прекрасно на загоряла кожа.

Висока талия с къдрички

Високите талиии прикриват бедрата и коремните несъвършенства, докато къдричките има противоположен ефект. Те всъщност правят бедрата да изглеждат по-големи.

Какво трябва да направите вместо това? Купете бански с висока талия без никакви къдрички или други декоративни елементи.

Дънкови къси панталонки

Времето на изключително късите къси дънки е приключило. Наполовина голите хълбоци вече не са модерни. Тези видове къси панталони изглеждаха добре само на някои хора, но обикновено правиха красиво тяло да изглежда странно.

Ако не можете да си представите лятото без къси панталони, изберете стилове, които са с дължина до средата на бедрото в стил сафари.

Сандали с коркова платформа

Говорим само за сандалите с коркова платформа. Тези видове сандали са извън модата и изглеждат абсурдни на плажа.

По-добре е да изберете плоски обувки за плажа. За градска разходка изберете платформени сандали, украсени с кожа, велур, плат.

Сандали с ярки  дрънкулки

Забавните сандали с ярки пом-пони бяха харесвани от всички, от обикновени момичета до известни личности. Най-голямата им популярност бе постигната миналата година, но днес всеки се е отегчил от тях.

Оставете ги настрана за няколко години – възможно е те да станат модерен отново един ден. Като алтернатива, изберете обувки с плоски подметки или ниски платнени сандали, които са метални на цвят.

Сладки шапки

Trilby шапките бяха популярни за няколко сезона. Сега през 2018 г. те изглеждат старомодни и необичайни.

За да заменят трилби шапките, дизайнерите препоръчват да носите шапки с широки периферия. Те могат да бъдат изработени от различни материали като слама, плат.

Огледални очила в квадратни рамки

Слънчевите очила с квадратни рамки непрекъснато излизат от модата. Те бяха на върха на популярността преди няколко сезона, но за съжаление, твърде много хора започнаха да ги носят.

Удължени рамки а ла котешко око с цветни стъкла или никакви рамки са модерни сега. Лятото е най-доброто време за експериментиране с модата като тази!