10 неща, които вълнуват мъжете

Смята се, че вниманието на мъжете е привлечено от перфектната фигура, ярък грим и секси бельо. Оказва се, че най-вълнуващи за противоположния пол са доста неочаквани неща. Сред тях са:

БЕЗ ГРИМ

Повечето мъже признават, че момичетата са най-желани за тях с липсата на козметика по лицето им. Освен това те твърдят, че червилото затруднява целувката и фон дьо тена на лицето оставя петна върху дрехите. 

ГНЯВ

Никой мъж не призна, че разгневената жена е много вълнуваща. Въпреки че причината за това явление все още не е открита, фактът остава: когато се ядосваме, привличаме мъжете подсъзнателно.

МАЛЪК ГРЪДЕН КОШ

Противно на съществуващите стереотипи за пищен бюст, повечето мъже твърдят, че харесват момичетата с малки, но стегнати гърди с красива форма.

РАЗПИЛЯНА КОСА

Независимо от това как момичетата се опитват да оформят косата си и какви са направените прически, мъжете предпочитат жени с леко небрежна, разрошена коса и ги определят като най-съблазнителни и желани от тях.

ДОБЪР АПЕТИТ

Оказва се, че мъжете смятат за много сладко и забавно момиче, което обича да яде и не се опитва да го скрие от партньора си. Те вярват, че такива момичета не страдат от комплекси и съмнения за себе си, така че те би трябвало да не са стеснителни и в леглото.

СЛЕД СЪН

В такива моменти момичето изглежда в очите на мъжете небрежно, нежно и мило. В този момент той не само вижда нейната женственост и уязвимост, но и осъзнава, че тази сутрин тя принадлежи само на него.

МОМИЧЕ В ДЪЛГА РОКЛЯ

Тази рокля дава представа за лекота и женственост и запазва загадката в момичето. Дългата рокля вълнува мъжкото въображение, което прави дамата по-желана и секси за любовника си.

МОМИЧЕ С ОЧИЛА

Високата интелигентност и запаленият ум са изключително ценни от мъжете. Жените с очила им изглеждат по-уверени, независими, мъдри и начетени, което е задължено, за да се развълнуват.

РАЗЛИКИТЕ ВЪРХУ ЗАГОРЯЛА КОЖА

Наличието на местата без тен вълнува мъжете: тези области на тялото им изглеждат още по-интимни и тайни.

НИСЪК ГЛАС

Мъжете признават, че най-сексуалните за тях са момичета с нисък, леко звънтящ глас. Но твърде висок и писклив глас, напротив, отблъсква противоположния пол и действа дразнещо.