Вдигнете градуса в спалнята с най-новата секс поза – Делфин (Снимка)

Едва ли има човек, които да не жадува за луд, див, страстен и емоционален секс. Всеки чака с нетърпение да докосне с желание половинката си и креватните страсти да започнат.

Но понякога еднообразието може да убие всички сексуални мераци. Едно на ръка, че колкото по-дълго сме с даден партньор, толкова повече позите в секса стават едни и същи и сякаш страстта леко угасва.

Е, за да не изпаднете и вие в такава кофти ситуация, то сега ще ви разкрием коя е най-новата секс поза.

Всички сексолози са категорични, че тя като нищо ще нагорещи до червено страстите в спалнята. Най-хубавото е, че позата позволява да бъде „прилагана” на всякъде и по всякакъв повод. Тя може да е страхотен избор, ако искате да правите бавен и романтичен секс, н също така е и супер, ако искате нещо по-разгорещено и разкрепостено.

Позата се нарича Делфин.

За да я изпробвате ви трябва най-вече желание и да останете прави.

И така- цаката се крие в следното.

С партньора си трябва да сте изправени. Жената е отпред, а мъжът застава зад нея. Нежната половинка леко се привежда напред, сгъва един от краката си, а другия го повдига назад и леко го присгъва. Мъжът пък хваща с ръка сгънатият крак на жената.

Плюсовете на тази секс поза са много. Едната ръка на мъжа е свободна и спокойно може да опипва цялото тяло на жената. Дамата пък може да направи същото с ръцете си или просто да се подпре на сгънатия си крак с едната ръка, а с другата да се хване за партньора си.

Освен това тази секс поза позволява и по-дълбоко проникване и приятна интимна близост между партньорите.

Изпробвайте я – няма да съжалявате. Потопете се в дълбоките води на секса и оргазмите и със сигурност ще се влюбите в позата Делфин.

Източник:  jenata.blitz.bg