В търсене на перфектния сутиен

Летните горещини наближават и всички започваме да се ориентираме към по-разголени дрехи, в търсене на така желаната прохлада. Всички онези рокли и сукмани, които толкова много обичаме се предлагат в най-различни модели и цветове, но намирането на перфектния сутиен не винаги е лесно. За щастие производителите на бельо не изостават от модните тенденции при летните рокли и в тази статия ще Ви запознаем с няколко лесни решения при трудните за обличане рокли.

Рокля с гол гръб

Тези модели рокли са толкова секси, но търсенето на подходящ сутиен за тях, често ни отказва от носенето на този вид рокли. Решението е инвестиция в сутиен, предлагащ много варианти за носене. На пазара е достъпен сутиен с регулираща се задна част и презрамки. Освен този модел, можете да заложите и на сутиен със силиконов гръб, който не е чак толкова удобен.

Рокля с гол гръб и подходящ сутиенКръстосани / Изрязани рокли

Моделите с кръстосани или изрязани детайли са сред водещите тенденции в модата. Те наистина са доста привлекателни, но също както и при роклите с гол гръб и при тях предизвикателството за намиране на сутиен е голямо. Логично е когато роклята е с кръстосан гръб и сутиена да бъде такъв. Най-лесния вариант е да откачите презрамките от гърба на сутиена и да им размените местата.

Рокли с кръстосан гръб и подходящ сутиенХалтер рокля

Този тип рокли са характерни с т. нар. оглавници. Те са доста удобни, но предизвикателство със сутиена е отново на лице. Може да откачите едната презрамка от сутиена и да преметнете другата през врата, като закопчаете и двата края на презрамката в предната част на сутиена.

Халтер рокля и подходящ сутиенНормална рокля

Тук може да се каже, че няма кой знае каква дилема за избора на сутиен, но ние просто искаме да Ви покажем няколко красиви модела.

Красиви модели сутиени

Източник: ivon.bg

Рокля без презрамки

Елегантни и блестящи, тези рокли са истинско бижу, особено, ако сте притежателка на красиви рамене. За щастие ето го и модела спасител. Сутиен без презрамки, изработен от подходяща материя, прилепваща към кожата.

Рокли без презрамки и подходящ сутиен