В каква поза спите?

Намерихме един прост тест, който може да разкрие много за това какви сте.

Разгледайте снимката по-долу и изберете позицията, която смятате, че спите през по-голямата част.

1.Ако не можете да заспите, без да залепите коленете си, докато лежите на една страна, тогава сте спокоен и надежден човек. Не се обиждаш лесно и не се страхуваш от бъдещето. Вие се усмихвате дори и в най-гадната зимна сутрин и можете безпроблемно да коригирате практически всички промени, които се случват в живота ви.

2.Ако главно спите в позицията на зародиш, често чувствате нуждата да бъдете защитени, разбрани и съпричастни. Като се свивате по този начин, се опитвате да се откъснете от проблемите, с които се сблъсквате в света около вас. Перфектният пункт за вашите таланти и потенциал ще бъде да рисувате картини, да се научите да танцувате или да пишете блог.

3.Ако спяте, лежащи по корем, с ръце и крака, които излизат навън, вие сте лидер. Вие сте импулсивни и поемете инициативата и се стремите да има ред в личния и професионалния живот. Най-вероятно предпочитате да планирате всичко предварително и не сте фен на изненадите. Имате способността да упорствате и чувството за отговорност ви помога за постигането на големи успехи.

4.Ако спите по гърб, тогава най-вероятно сте положителен човек, който обича живота, който е свикнал да бъде в центъра на вниманието и обича добрата компания. Работите упорито, но по един разумен начин, предпочитайки винаги да казвате истината. Хората, които спят в това положение често са силни личности.

5.Ако спите като войник, легнали на гърба си с ръце отстрани, тогава вероятно сте добре адаптиран човек, който знае какви са цели в живота му и се стреми да ги постигне безкомпромисно. Можете да бъдете стриктни, педантични и взискателни, но най-силно изисквате от себе си.

6.Ако спите като чапляк с един повдигнат крак, тогава има вероятност да сте непредсказуема личност, която често се привлича към всякакви приключения, докато настроението ви може да се промени толкова бързо, че може да бъде объркващо за хората около вас. Много често е трудно да бъдете решителни и да направите избор. Като цяло в работата и в живота предпочитате стабилността, мира и тишината.

А ако спите в различни поза, а не някоя от тези, то това е знак, че имате многостранна личност, която има скрити качества, които дори и вие напълно не разбирате.