Устните ми са по-пълни и сочни с тези хитринки, а приятелките ми умират от завист

Устните са една от най-сексапилните части на женското тяло. Всяка дама мечтае за красиви и пълни устни. Това е модерно, секси и изключително атрактивно.

Днес ще ви разкажем как да постигнете всичко това в домашни условия, с помощта на натурални методи. С тях няма да ви се наложи да харчите много пари. Достатъчно е само да следвате всички съвети и ще се сдобиете с така мечтаните устни, които всеки мъж ще жадува да целуне!

Масаж с четка 

Масажът с четка за зъби е един от най-популярните методи, с който за броени минути можете да увеличите обема на устните си. Ефектът не продължава дълго, но си струва, защото масажът увеличава притока на кръв към устните и ги прави по-ярки и меки. Този метод действа и като лек пилинг и ефективно ексфолира и облекчава сухотата.

Скраб

Само за няколко седмици с помощта на скраб за устни на постоянна основа можете да преобразите устните си и да ги направите по-здрави и овлажнени. Благодарение на редовното третиране със скраб притокът на кръв към тях ще се засили и те ще станат по-пълни. Добре е да правите процедурата веднъж на 7-10 дни. Използвайте специални средства, както и натурални продукти, които можете да приготвите вкъщи. Като основен продукт можете да използвате масло, което може да се смеси с кафе или захар. Като почистващо средство можете да използвате и натурален мед, стига да не сте алергична към него.

Загряващи маски

Подобни маски са много подходящи за визуално увеличаване на устните. Вземете черен пипер или канела, смесете с 3 капки масло от мента и добавете леко затоплено кокосово масло или зехтин. Нанесете сместа върху устните си за няколко минути. С този оригинален начин ще се сдобиете с пълни и много сочни устни.

Фейс фитнес

С възрастта устните започват да изглеждат по-малки, мускулите се деформират и те започват да губят естествената си привлекателност. За щастие, съществуват специални упражнения за мускулите на лицето, с които можем да изтрием част от щетите, които ни нанасят годините.

Фейс фитнесът предлага много упражнения за увеличаване на устните. В интернет можете да намерите много клипчета, в които подробно са описани техниките на изпълнение. За да бъдат упражненията ефективни, преди да започнете с тренировките, не забравяйте да изпънете добре мускулите на лицето си и да загреете устните си.

Ръчен масаж и компреси

Ако всеки ден си правите масаж, след месец направо няма да познаете устните си. Те винаги ще бъдат красиви и пълни. Най-важното условие в случая е да бъдете редовни.

Като допълнителна мярка за увеличаване на устните можете да използвате контрастни компреси. Вземете кубче за лед и го увийте в малко парче плат. Вземете друго парче плат и го потопете в гореща вода, след това последователно слагайте ледената и топлата кърпа върху устните си. Подобни компреси са невероятно полезни. Резултатът ще бъде най-ефективен, ако правите всички процедури преди лягане.

Източник: jenata.blitz.bg