Сода за хляб. Магическата пудра за вашите ритуали за красота

Използвате содата за хляб само в кухнята? Правите голяма грешка! Научете, че содата за хляб има много предимства извън зоната за готвене.

Скраб за тяло

Да, това е възможно само с три прости съставки, включително, разбира се, нашият герой … сода за хляб! Смесете 4 супени лъжици овесена каша с топла вода и 2 супени лъжици сода за хляб и ще получите полезен скраб за всяка част от тялото ви!

Прелюдия за вашия маникюр

Разтрийте ноктите си с четка за зъби, потопена в сода за хляб на чисти нокти! Направете това преди всяко прилагане на лака за нокти и веднага ще видите ефектите!

Отърви се от мазна коса с прост трик

Добавете чаена лъжичка сода за хляб в шампоана, който редовно използвате, за да миете косата си и да масажирате скалпа. Содата за хляб има абразивен ефект върху косата и по този начин ще получите чиста коса веднага!

Сода за хляб или дезодорант

Да, ти си права. Четири супени лъжици сода за хляб, смесени с 10 капки от любимото ви масло (жасмин, арган, маслини, жожоба) и ще получите перфектния дезодорант, избягвайки химикалите.

След стресиращ ден, дългата вана е перфектната релаксация

Добавете половин чаша сода за хляб, защото неутрализира кожните киселини и премахва всяка следа от пот. Също така, содата за хляб е идеална за мекота на кожата и може да успокои дразнене и слънчево изгаряне.

Естествено избелване на зъбите

Това може лесно да се направи със сода за хляб. За ефективно избелване подгответе смес от 1 чаена лъжичка сода за хляб, малко паста за зъби, 2 супени лъжици лимонов сок и 2 лъжици водороден прекис. Ще получите паста, която действа като професионален продукт за избелване! Резултатите са видими след първото измиване!

Отърви се от акнето бързо

Опитайте се да смесите сода за печене с топла вода. След това поставете паста директно върху засегнатата зона и я оставете да действа за няколко минути. Ще бъдете изненадани колко бързо и ефективно ще работи!