След “50 нюанса сиво” Е.Л. Джеймс е готова с нов роман

Фенове на „50 нюанса сиво“, любимата ви авторка Е.Л. Джеймс издава чисто нова книга, осем години след като Анастейша Стийл и Джейми Дорнан се появиха на бял свят.

Джеймс потвърди, че книгата “The Mister” ще излезе съвсем скоро в интервю за тв предаването The Today Show. Книгата е описана като „страстен роман“ и „историята на Пепеляшка от 21 век“.

Ето и какво точно да очакваш, според анотацията на издателска къща Penguin:

“The Mister” е съвременна любовна история, която се развива в Лондон, Корнуол и Източна Европа. Пред читателите се разкрива привилегированият аристократ Максим Травелян и мистериозната, талантлива и красива Алесия Демачи. Тя е пристигнала наскоро в Лондон и носи със себе си опасно и проблемно минало.

За щастие, Е.Л. Джеймс разкри още подробности около произведението по време на интервюто. „Максим и Алесия ме поведоха на невероятно пътешествие и се надявам, че читателите ще бъдат отнесени от тяхната чувствена история, както аз бях, докато я пишех.

Първият роман в кариерата на Е.Л. Джеймс, „50 нюанса сиво“ продаде 150 милиона копия в световен мащаб, като превърна БДСМ практиките в световен и общодостъпен феномен. По книгата бе сниман и филм в три части, с участието на Дакота Джонсън и Джейми Дорнан. Само времето ще покаже, дали „The Mister” ще постигне същия успех и кои актьори ще изиграят Максим и Алесия.

Романът ще бъде на пазара от април 2019-а година.

Източник: cosmopolitan.bg