Сияйни и пленителни в Новогодишната нощ

Коледните и новогодишни празници са време, когато се наслаждаваме на компанията на приятелите и семейството си и сме благодарни за всичко, което имаме. ГРЕШКА! Нека си го кажем направо – празниците са време да се изфукаме с новия си външен вид, да покажем новите си дрехи, бижута, грим и дрънкулки! Нова година е най-подходящото време да покажете най-доброто от себе си. Чудесен начин да се откроите от останалите е един невероятен аксесоар в косата. Ето и няколко предложения за аксесоари за коса от Modernitta:

Блясък в косите

Коледния сезон просто крещи: пайети и брокат, така че добавянето на блясък към косата е и добавяне на коледен дух към атмосферата.Пайети или брокат, важното е да блестите.

Метални елементи

Металикът никога не излиза от мода. Лента за коса с метални фигури, метални фибички с камъни, гребенчета за коса с метални елементи и всичко, което ви хрумне, е страхотно допълнение към цялостната ви визия.Диадеми, ленти, фиби с метални елементи

Цветя

Не залагайте на големи цветя в косите, по скоро се спрете на нещо по-скромно. Малки цветчета върху лента или диадема биха били чудесен избор.Малки цветчета в косите

Аксесоар за кок

Красиво пристегнат кок с малка панделка, фиба с камък или друг елемент е не само красива, но и изискана визия за Новогодишната нощ.Панделка, цвете, камъче или друг елемент в кока.

Бъдете зашеметяваща, бъдете себе си!

Екипът на Modernitta Ви пожелава една вълшебна Новогодишна нощ и една изпълнена с много мечти Нова година!