Секси звуците, които мъжете обожават

Заехме се да изследваме палавите шумове, мръсните думички и гърлените стенания, които излизат от устата ти, когато мозъкът ти буквално изключи. Вярвай ни, те са музика за ушите му.

В леглото обикновено максимата „разни хора, разни идеали“ си е съвсем на място. Но както става ясно, сексът винаги съдържа един универсален елемент: обикновено е придружен със звукови ефекти. Мда, говорим точно за онези звуци, които излизат от малката ти мръсна уста, докато сте между чаршафите. Онзи дял от мозъка ти, който е свързан с говора, също е под влияние на възбудата ти, така че лесно може да задейства някои неволни вокални реакции. Хайде да си поговорим за шумните удоволствия.

РАЗГОРЕЩЕНИ ВЪЗДИШКИ

Най-разпространените секс звуци са нечленоразделни и Диди, на 26, е една от многото мацки, които издават такива: „Когато се възбудя, ставам неразбираема; Просто издавам такива абсолютно първични шумове“. Те са свързани преди всичко с това, което прави тялото ти в момента. Когато по време на секс извиваш таза си, стискаш и отпускаш вагиналните си мускули и вдишваш дълбоко, тялото ти се напряга – звукът, който издаваш, когато издишаш, е твоят начин да изпуснеш напрежението.

СЕКСИ КРЯСЪЦИ

Виковете в спалнята са начин да отведеш стенанията до следващото ниво на похотта. Много хора се възбуждат по-силно, докато чуват собствените си звуци. Крясъците са толкова освобождаващи, че вероятността да те отведат до върха по-бързо, е доста голяма. Писъците определено работят при Ралица, 31. „Изобщо не се опитвам да бъда тиха в леглото. Напротив, викам с пълно гърло, защото ужасно ме възбужда. Колкото по-гръмогласна съм, толкова по-добре“.

СТРАСТНИ ИЗБЛИЦИ

„Когато се разгорещя, първите думи, които излизат от устата ми са „О, да-а-а, да, да“. Репликата звучи като излязла от порно филм, но я казвам абсолютно неволно,“ споделя Дени, 28. Репликите на одобрение са неизменна част от всички наши ежедневни разговори – с тях изразяваш изненада или удоволствие, така че не се учудвай, че я изпускаш неволно.

ВУЛГАРНИ ДУМИЧКИ

Независимо дали ти се изплъзват без да искаш или ругаеш като каруцарка напълно умишлено, бълването на страстно-вулгарен жаргон може страшно да повиши температурата между чаршафите. По време на секс всеки има право напълно да забрави за задръжките си. Дръзките реплики възбуждат не само теб, но и партньора ти. Разговорите за секс все още са си малко или много табу, така че докато го правиш и междувременно говориш за това, усещането, че си лошо момиче, се засилва. Таня*, 24, подкрепя това твърдение: „С гаджето ми понякога си даваме инструкции къде да се докосваме с доста, х-м-м, вулгарни термини. Не бих искала да говоря по този начин постоянно, но по време на секс, е просто върха!“ 

НЕ ИСКАШ ДА ЧУЕШ…

… влажното пляскане на потните ви тела, докато се движите нагоре-надолу.

… заглушаващата тишина, докато раздрусвате празна кутийка презервативи.

… неговото „оооох“, докато се мъчи да те повдигне в друга поза.

… пръцкане или подобния на пръцкане звук, който издава вагината ти понякога и дори не можеш да идентифицираш причината.

Източник: cosmopolitan.bg