Седмичен любовен хороскоп за 5-9 ноември

Овен

През тази седмица може да усетите любовна магия между вас и ваш приятел. Ако усещанията ви са взаимни, не се колебайте да направите първата крачка. Като цяло, това не е седмица, в която трябва да си останете у дома. Бъдете по-комуникативни.

Телец

Романтиката и професионалният живот ще се срещнат тази седмица. Възможно е да започнете нови взаимоотношения с някого, който ви е помогнал в кариерата или ако сте обвързани, да стартирате бизнес с половинката ви. Дните са благоприятни, затова се възползвайте от събитията.

Близнаци

За обвързаните представители на зодията предстоят вълшебни моменти и интересни пътувания. Те може да са зад граница. Друга възможност е да посетите заедно курс или семинар. Седмицата е спокойна и хармонична за любовта ви.

Рак

Пригответе се за една страстна седмица с любимия човек. Ще проявите повече смелост да споделите някои от най-големите ви еротични желания. За щастие, на него ще му допаднат идеите ви за повече разнообразяване на сексуалния живот. Това ще задълбочи емоционалната връзка помежду ви.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще вземат много важно решение за бъдещето на връзката си. Възможно е това да е следваща стъпка за общо съжителство, новина за бебе или предложение за брак.

Дева

Вашият любовен живот и работата ви ще са неразривно свързани. Възможно е да отправите или да получите покана за среща от колега или тепърва да усетите някаква тръпка с някого от офиса. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на хармония в любовта.

Везни

Това ще бъде вашата седмица за романтика! Още в първите дни в спалнята ще бъде горещо. И двамата сте в настроение да експериментирате и най-важното е, че ще бъдете доволни от резултата.

Скорпион

Очаквайте много любов и романтика с любимия човек. Венера е във вашия сектор на дома и ще се задържи там още десетина дни. В резултат може да решите да направите някои промени в дома си или ако не живеете заедно, има шанс да се съберете под един покрив.

Стрелец

Комуникацията между вас и вашия партньор ще бъде повече от хармонична.В резултат ще имате възможността да разговаряте по-добре, ще успявате да намирате компромисни решения. Очакват ви мили думи. За други Стрелци, които не са в сериозна връзка, но имат тръпка към някого, е възможно да споделят чувствата си.

Козирог

Първите дни на новата седмица ще са изпълнени с напрежение за Козирозите. Това ще ви накара да мислите по-малко за романтика. Не оставяйте на рутината и проблемите да нарушат хармонията във връзката ви. Отделете време и помислете за живота си, за любовта.

Водолей

Вие сте в завидна позиция тази седмица относно любовта. Може да достигнете нови висоти в отношенията с любимия човек и да се почувствате невероятно. В сряда ще се повиши вашата увереност и магнетизъм.

Риби

Обвързаните Риби ще оставят хаоса край себе си, за да се насладят на компанията на половинката си. Седмицата е подходяща за вашето малко бягство, затова планирайте кратко пътуване. Приоритет ще бъде духовната връзка помежду ви.

Източник: .iwoman.bg