Седмичен хороскоп 19 – 25 ноември

Oвен

Вие, Овни, ще сте философски настроени и силно одухотворени през седмицата. Ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате. Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Телец

Вие, Телци, ще имате много интересни срещи, обаждания или съобщения през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили. В началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства.

Близнаци

Вие, Близнаци, е възможно да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех. В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора с палавото си поведение.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие. След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви често ще са менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

Лъв

Вие, Лъвове, се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в работата си през седмицата. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите. След четвъртък голяма част от вас се очаква да постигнат компромиси и разбирателство с партньора и да изгладят неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще имат напредък с човек, когото харесват.

Дева

Вие, Деви, ще станете по-откровени в любовта в началото на седмицата. Възможно е да заявите по-директни позиции пред любимия и открито да говорите за желанията, чувствата и нуждите си. След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата ще ви се отворят добри възможности за сделки и развитие. Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и не бързайте прекомерно, понеже има риск да допуснете грешки.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена. След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.  Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Скорпион

Вас, Скорпиони, ви очаква седмица, в която ще сте ангажирани предимно с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни за всичко останало. Ще сте чувствителни и романтични и ще търсите чуждата близост и разбиране. Важно е да сте нащрек, когато ви се налага да боравите с пари, защото има риск да ви измамят, ограбят или подведат.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат пред останалите със свой талант или умение. След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек. Възможно е да започнете ново хоби, спорт или диета.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата ще имате известни трудности и пречки. С упоритост и дипломатичност ще успявате да ги преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, ще се справите добре със задачите и ще имате успех. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Риби

Вие, Риби, ще трупате нови знания през седмицата. Ще ги черпите от всевъзможни източници и по различни причини. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си. Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристични и пълни с енергия.

Източник: dama.bg